Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

CIMETECH bežični miševi 2.4G-3komada za datu cenu-NOVO

15 pregleda
0 želi ovaj predmet

CIMETECH bežični miševi 2.4G-3komada za datu cenu-NOVO

Cena: 1.700 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

BoleSivi

(142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Reklamacija je moguca 3 dana od prijema posiljke-proizvoda koji ste naručili, kako bi ste se uverili u ispravnost proizvoda, posle toga ne primam reklamacije zbog lošeg iskustva sa pojedinim kupcima
Javite se na vreme kako bi u slučaju eventualnog  problema isti rešili na obostrano zadovoljstvo.

 Udoban osećaj pri ruci i tihi šapat: uživajte u maksimalnoj udobnosti i podršci uz završnu obradu ipad miša otpornu na znoj i kožu prijatnu. Čvrsti točkić za pomeranje sa gumom osigurava da vam ruka neće skliznuti prilikom pomeranja. Sa smanjenjem buke od 90%, tiha tehnologija drži svaki klik diskretnim, čineći kompjuterski miš savršenim za rad bilo gde.

Ultra tanak i prenosiv: bežični miš sa jednostavnim tankim ergonomskim dizajnom, dimenzija oko 2,5k1,2k4,5 inča. Ergonomski miš se dobro uklapa u vaš dlan, torbu i kućište računara, što ga čini lakim za nošenje.

Duži životni vek: Laptop miš je prošao test 5.000.000 puta kako bi garantovao dodatnu izdržljivost. Dugme za prebacivanje na poleđini ovog bežičnog miša radi uštede energije. I ući će u režim mirovanja nakon 15 minuta bez rada. Pritisnite bilo koje dugme da biste ga probudili.

Plug and Plai: Snažna, pouzdana bežična veza za miš od 2,4 GHz sa visokim performansama protiv smetnji sa daljinom prenosa od 50 stopa/15 M. Računarski miševi se isporučuju sa Nano prijemnikom (čuvanim na zadnjoj strani tihog miša sa magnetnom silom). Nije potreban nikakav drajver, a prenosivi miš za laptop možete direktno uključiti i reprodukovati.

3 Podesiva DPI: 800, 1200 i 1600 DPI, što vam omogućava da lako promenite osetljivost kursora u zavisnosti od vaše aktivnosti. Ovaj tihi optički miš pruža preciznost visokih performansi i pametnu kontrolu kursora na većini površina. Ovaj miš je kompatibilan sa laptopom, desktopom i netbook računarom i dobro radi sa Vindovs KSP, Vindovs, Vindovs Vista, Mac OS Ks i Vindovs 2000 Server.

K7

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 133420673