Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Bezicni relejni prekidac za daljinsko upravljanje

215 pregleda
15 želi ovaj predmet

Bezicni relejni prekidac za daljinsko upravljanje

Cena: 1.580 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

coma1

(915)

99,63% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.083 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Parametri proizvoda
DC6V~30V 2-kanalni
Radni napon prijemnika: DC 6V ~ 30V
Ulazni/izlazni napon: 1 ~ 250V
Maksimalna struja: 10A
RF frekvencija: 433MHz
Podržava kodiranje: 1527 kod za učenje
Osetljivost prijema: > 97dbm
RF režim rada: ASK superheterodinski bežični prijem
Radna temperatura: -30 ~ + 80
Domet prijema: Otvoreni prostor je više od 50 metara
Struja mirovanja: < 5 MA









【Odličan dizajn】433Mhz rf bežični relejni prekidač za daljinsko upravljanje. Stabilne i pouzdane performanse sa visokom osetljivošću prijema (> 97dBm). Prenos radio frekvencijskog signala. Snažan signal može proći kroz zidove, podove, vrata, ploču i tako dalje. Može se kontrolisati na udaljenosti od 30 metara bez ikakvih prepreka. Šifra čipa je EV1527 kod za učenje koji sistem daljinskog upravljanja čini sigurnijim. Možete daljinski upravljati svakom mašinom povezanom sa prijemnikom releja preko daljinskog upravljača.
【Jednostavan za upotrebu】 Izuzetno jednostavan za podešavanje i resetovanje. Postoje 3 režima rada (trenutni/preklopni/zaključani režim) koji se mogu programirati. Lako možete sami programirati u zavisnosti od vaših potreba. Režim rada proizvoda je podesiv. Ovi proizvodi su testirani pre isporuke, a tasteri "A" i "B" su programirani u trenutnom režimu, a tasteri "C" i "D" su programirani u preklopnom režimu. Pogodan je za DC motor i AC motor.
【Više fleksibilnosti】Ovaj prijemnik sadrži 2 releja i postoje 3 terminala (normalno otvorena, uobičajena, normalno zatvorena) za svaki relej. Ova 2 releja su nezavisna, tako da možete daljinski upravljati svakim od njih nezavisno pritiskom na dugme daljinskog upravljača. Svaki prijemnik može da uskladišti oko 20 predajnika. I jedan predajnik takođe može kontrolisati više prijemnika (predajnik mora da se podudara sa prijemnikom).
【Osiguranje kvaliteta】Relej visokog kvaliteta koji se može koristiti više od 100.000 puta. Neka ovaj proizvod bude dugotrajniji i stabilniji za upotrebu. Ovaj prijemnik koristi 10A relej, koji može da puni električne uređaje velike snage kako bi se osigurala dugoročna kontrola stabilnosti . Terminal velike snage može izdržati struju od 15A, tako da ovaj proizvod može imati dobar efekat čak i kada je struja nestabilna. Prijemnik je pogodan za DC 6V ~ 30V napon, tako da su i DC12V i DC24V u redu. Fleksibilniji je za upotrebu.
【Široka primena】Proizvodi se mogu koristiti u domovima, farmama, fabrikama, kancelarijama, laboratorijama, supermarketima i tako dalje. Možete daljinski upravljati svakim uređajem povezanim sa prijemnikom releja preko daljinskog upravljača. kao što su garažna vrata, električna vrata, tenda, vrata roletne, vrata za proširenje i električna zavesa, ventilator, lampa, osvetljenje, ventilacioni uređaj, prenos signala i tako dalje.







P45

Uslovi prodaje prodavca

Prodavac

coma1 (915)

99,63% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.083 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 128728057