Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Bežična,prenosiva,punjiva vazušna pumpa-staje u džep

89 pregleda
1 želi ovaj predmet

Bežična,prenosiva,punjiva vazušna pumpa-staje u džep

Cena: 2.200 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

BoleSivi

(142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Reklamacija je moguca 3 dana od prijema posiljke-proizvoda koji ste naručili, kako bi ste se uverili u ispravnost proizvoda, posle toga ne primam reklamacije zbog lošeg iskustva sa pojedinim kupcima.
Javite se na vreme kako bi u slučaju eventualnog  problema isti rešili na obostrano zadovoljstvo.

 【PRENOSIVA I LAKA TEŽINA】- Sa samo 3,2 k 2,2 k 2 inča i težinom od samo 5,29 oz, naša prenosiva  pumpa je praktično kompaktna. Manji je od standardne limenke sode, što ga čini idealnim saputnikom za aktivnosti na otvorenom i u zatvorenom. Njegov bežični dizajn lako se stavlja u vaš ranac ili džep, nudeći udobnost u pokretu. Iskusite svestranost i praktičnost koju ova punjiva  pumpa donosi na kampovanje, planinarenje ili izlete na plažu. (Nije pogodno za balone ili gume)
▶【HITNI PUNJAČ ZA TELEFON】- Flektailgear Mak Air Pump 2020 EPS verzija podržava USB punjenje sa posebnim USB portom u hitnim slučajevima na otvorenom, izlazak iz kontakta se neće dogoditi. Mikro  pumpa može biti vaše napajanje za hitne slučajeve za mobilne telefone, bežične slušalice, pametne satove i druge uređaje koji se napajaju preko USB-a.
▶【MOĆNO I BRZO NADUVANJE】- Dizajnirana sa pritiskom od 2,2kPa i brzinom vetra od 300L/min, ova pumpa za dušek može da naduva/ispuhne proizvode u roku od nekoliko minuta (u zavisnosti od veličine proizvoda). Osim toga, naša sićušna pumpa pomaže u zapaljivanju vatre sa udarom na otvorenom za kampovanje ili roštilj u dvorištu. Nema više besmislenog čekanja.
▶【PUNJIVA LITJUMSKA BATERIJA】- Flektailgear mini  pumpa sa ugrađenom velikom baterijom od 3600mAh, radi do 45 minuta za jedno punjenje. Bežična  pumpa se može brzo puniti preko pover bank-a, laptopa, USB porta u automobilu kada je na otvorenom ili se puni preko adaptera za napajanje kod kuće. Nemojte ga koristiti neprekidno duže od 15 minuta dok se ne ohladi.
▶【5 mlaznica &&ŠIROMA PRIMENLJIVOST】- Flektailgear mikro pumpa je opremljena sa 5 različitih mlaznica, koje mogu da stane na većinu proizvoda na naduvavanje, kao što sujastučići za spavanje,   kreveti, dušeci,   igračke, prstenovi za plivanje, plovci za bazen, sofa, splavovi za bazen, vreće za vakumiranje, itd. Instalirajte odgovarajuću mlaznicu na otvor za naduvavanje ili ispuhivanje, a zatim pritisnite prekidač da radi.

K11

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 130026753