Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Baterija za Dyson V8 usisivač-Dajson 5000mAh,21.6V

104 pregleda
1 želi ovaj predmet

Baterija za Dyson V8 usisivač-Dajson 5000mAh,21.6V

Cena: 8.000 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

BoleSivi

(142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Baterija za Dison V8 je upotrebljiva do 40 minuta u normalnom režimu i do 5 minuta u režimu visokih performansi. Zamenljiva Li-jonska baterija tako omogućava stabilnu potrošnju energije baterije, kao i vreme brzog punjenja od 3,5 sata - 3 puta brže od ostalih baterija.
Zamena baterije za Dison V8 je napravljena od SMT procesa bez olova, pametne ploče za zaštitu baterije, koja odgovara zahtevima zaštite životne sredine. Nema efekta memorije, pruža zaštitu od kratkog spoja i stalan napon.
Savršeno za Dison V8: za Dison V8 Fluffi usisivač, Dison V8 Animal bežični HEPA usisivač, Dison 214730-01 V8 apsolutni usisivač bez kabla, Dison V8 Animal bežični štap usisivač, Dison V8 Animal usisivač, Dison V8 Animal V8 Animal usisivač Usisivač za kosu kućnih ljubimaca.
Zamenski filter za predfilter za Dison V8, koji pomaže da se poboljša usisavanje Dison usisivača, može efikasno ukloniti malu prašinu, prljavštinu, polen, pepeo  i dlake kućnih ljubimaca. Dok sprečava ulazak prašine u motor. Higijenski izbacite zarobljene prašine i krhotine u jednoj akciji. Nema potrebe da dodirujete prljavštinu.
NAPOMENA: Ostavite bateriju da se ohladi 10 do 20 minuta nakon što se baterija isprazni pre ponovnog punjenja, posebno u režimu MAKS i kada je baterija vruća. Korišćenjem standardnog režima prvo u svakodnevnoj upotrebi, režim MAKS će skratiti trajanje.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 127061989