Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Aparat za skidanje dlačica na odeći

103 pregleda
3 želi ovaj predmet

Aparat za skidanje dlačica na odeći

Cena: 1.100 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

BoleSivi

(142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Reklamacija je moguca 3 dana od prijema posiljke-proizvoda koji ste naručili, kako bi ste se uverili u ispravnost proizvoda, posle toga ne primam reklamacije zbog lošeg iskustva sa pojedinim kupcima

Efikasan brijač za tkanine - Sa 2 podešavanja brzine i 3 visine brijanja, ovaj brijač za uklanjanje dlačica može pomoći da lako i brzo uklonite sve vrste tableta, dlačica, dlačica na vašim džemperima, dresovima, ćebadima, čaršavima, kauču i još mnogo toga. Neka vaša odeća diše svež vazduh.
Bezbedan dizajn - Bionička tkanina u obliku saća štiti bilo koju tkaninu od oštećenja. Kada se poklopac sa saćem olabavi, sigurnosna brava će se otvoriti, mali kućni aparati će se automatski isključiti kako bi zaštitili nas i našu odeću od tkanine.
RADI NA BATERIJU - Ovaj brijač za džempere napajaju 2 AA baterije, potpuno bežičnog dizajna, pogodan za putovanja, nema potrebe da brinete da nemate gde da napunite i da svojoj odeći za nekoliko minuta date svež izgled.
Udobna ručka - Dizajnirana da stane na dlan vaše ruke, čineći aparat za brijanje dlačica lakšim i udobnijim za pomeranje prilikom brijanja dlačica i dlačica. A sakupljač dlačica se lako otpušta da biste očistili dlačice.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 127343433