Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

AV u HDMI Converter 1080P TRONOU,RCA u HDMI

90 pregleda
2 želi ovaj predmet

AV u HDMI Converter 1080P TRONOU,RCA u HDMI

Cena: 2.000 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

BoleSivi

(142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Reklamacija je moguca 3 dana od prijema posiljke-proizvoda koji ste naručili, kako bi ste se uverili u ispravnost proizvoda, posle toga ne primam reklamacije zbog lošeg iskustva sa pojedinim kupcima
Javite se na vreme kako bi u slučaju eventualnog  problema isti rešili na obostrano zadovoljstvo.



 RCA u HDMI konvertor: Ovaj AV na HDMI konvertuje analogni kompozitni ulaz u HDMI 720p/1080p (60HZ) izlaz, prikazan na 720p/1080p (60HZ) HDTV/Moniter. Stara oprema se može ponovo koristiti za vraćanje savršenih starih uspomena.
Plug &Plai: Za ovaj RCA na HDMI konvertor nije potreban softver drajvera, potrebno je samo da povežete izlazni uređaj preko RCA kabla, povežete uređaj za prikaz preko HDMI kabla, a zatim priključite 5v 1A napajanje.
Široka kompatibilnost: Podržava izvorne formate PAL, NTSC3.58, NTSC4.43, SECAM, PAL/M, PAL/N standardne TV. Obezbedite naprednu obradu signala sa velikom preciznošću, bojama, rezolucijama i detaljima.
Široko se koristi: Široko se primenjuje na SNES, PS2, PS3, Ksbok, N64, VII, STB, VHS, VCR, DVD plejere i druge uređaje sa standardnim kompozitnim AV ulazom.
Prednosti: U poređenju sa sličnim proizvodima, imamo ① Aluminijumsko telo, savršenu teksturu, čvrstoću i izdržljivost; ② Pozlaćeni HDMI interfejs i RCA interfejs, obezbeđujući stabilniji kvalitet i veću brzinu prenosa; ③ Dodatni RCA kabl, štedi vas od kupovine RCA novca

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 128484645