Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Slušni aparat - Oticon OPN 1 - MRITE 312, 2.4G

557 pregleda
4 želi ovaj predmet

Slušni aparat - Oticon OPN 1 - MRITE 312, 2.4G

Cena: 70.000 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

Epoqxw

(55)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

57 pozitivnih ocena

Niš, Nišavski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Proizvođač Oticon
  • Mane i oštećenja Nema

Na prodaju je Slušni aparat Oticon OPN 1 - MRITE 312, 2.4G koji je pravljen u Danskoj.

Može se reprogramirati za novog korisnika prema njegovom oštećenju sluha, i audiogramu.
Napomenuo bih da se plaća ta usluga, s obzirom da ovaj aparat ne kupujete od njih.

Kupljen u AudioVox-u u Nišu za 231.250 RSD. To je bila cena jednog slušnog aparata. Kupio sam oba jer imam oštećenje na oba uha ali ih prodajem odvojeno.

Dugogodišnji sam korisnik AudioVox-a tako da mogu čista srca garantovati za kvalitet njihovih proizvoda i njihovu uslugu.
Veliki pozdrav i naklon za Sonju Cvetković iz AudioVox-a iz Niša koja je oličenje profesionalnosti i uvek spremna da pomogne.

Uz kupljeni slušni aparat, u kutiji dobijate od mene i 2 pakovanja baterija. Trajanje baterije uz višečasovno koriščenje je 6-7 dana.

OPN 1 je vrhunac svoje tehnologije u rangu koji on nudi. Postoje OPN 1, 2 i 3. Svaki od ta tri nivoa nude drugačiju podršku i imaju određene performanse dok je OPN 1 najbolji. A Vi svakako zaslužujete najbolje!!!

MRITE je skraćenica od "Mini Receiver in the Ear" (Maleni prijemnik u ušnom kanalu). Čineći ovaj slušni aparat da bude diskretan za okolinu, neprimetan i lagan da ga nećete ni osetiti da ga imate na svojoj ušnoj školjki. Koristi bateriju A312. Namenjen je korisnicima od blagog pa do najtežeg oštećenja sluha.

Što se konekcije tiče, može se povezivati sa OticonON aplikacijom koju možete skinuti sa Android Google Play ili Apple Store i tu možete da korigujete jačinu svojeg slušnog aparata. Prednost imaju korisnici sa Apple pametnim telefonima jer može direktno da se obavlja telefonski razgovor bez korišćenja Oticon ConnectClip, takođe se može direktno slušati i muzika tako.
U slučaju da želite povezivanje sa Androidom, i to može ali uz pomoć Oticon ConnectClip.

Karakteristike ----

OpenSound NavigatorTM - Manje stresa, više sluha.
Spatial SoundTM LX - Slušni aparat se usredsredi na ono što treba da čujete.
YouMaticTM LX - Pomaže OpenSound Navigatoru da se prilagodi vašim potrebama.
Speech GuardTM LX - Poboljšava razumevanje govora u glasnom okruženju tako da možete da pratite i da se uključite u razgovor.
Soft Speech Booster LX - Poboljšava razumevanje govora do 20% bez pojačavanje glasa.
Clear Dynamics - Bolji kvalitet glasa sa manje distorzije u glasnom okruženju.
Wind Noise Management - Optimizuje uslove za bolje razumevanje govora, čak i u situacijama kada ima vetra.

Povezivanje ----

Stereo streaming (2.4 GHz)
Made for iPhone® - Prvenstveno krojen za korisnike iPhone-a. Razgovor i muzika idu direktno u slušni aparat.
Oticon ON App
ConnectClip (Zasebno se kupuje) - Služi za povezivanje slušnog aparata sa Android telefonima, kompjuterom (uz pomoć Bluetooth). Povezivanje sa Skajpom i razgovor preko njega koristeći mikrofon sa ConnectClip. Koristite ConnectClip kao daljinski da bi ste korigovali jačinu slušnog aparata.
Remote Control 3.0
TV Adapter 3.0
AutoPhone

!********************!
Ovaj slušni aparat dolazi bez oliva jer nije zaušni (BTE - Behind The Ear - "Iza uha" koji ima plasticno crevce i gumenu olivu) već kao što sam napomenuo gore, RITE (Receiver in the ear).
Koristio sam individualno pravljenu olivu (Power Mould - Oliva sa unutrašnjim prijemnikom) za moju ušnu školjku jer je moja težina slušnog oštećenja to zahtevala. - Izgled Power Mould možete videti i sami na slici.

Stavljam slike iz uputstva za upotrebu koju možete videti i sami. Predstavili su vrste nastavaka oliva za slušni aparat po oštećenju sluha.

Takođe sam izmenio video snimak da biste videli kako uopšte izgleda taj prijemnik i kako se on menja.
!*******************!

/------/

* Detaljnije pojašnjenje "OpenSound Navigator" po mom iskustvu nošenja slušnih aparata Oticon OPN 1, MRITE. *

Prvi put kada sam stavio slušne aparate na probu, uvideo sam koliko sam ja zaista bio uskraćen što se sluha tiče i kako je tehnologija napredovala da bih ja čuo bolje. Izašavši napolje, čuo sam pregršt zvuka poput motora auta koji još nije prošao pored mene, zvuk limenke kako odjekuje drumom nakon što ju je neki čovek šutnuo, čak sam mogao na trenutak da osluškujem govor ljudi koji su prošli pored mene.

Gospođa Sonja je prokomentarisala da sam imao kez od uha do uha koji nisam skidao sa lica, te nije ni čudo da sam ove slušne aparate i kupio.

Minijaturni procesor konstantno skenira okruženje u kojem se vi nalazite, pošto više vremena ili barem malo veći deo dana provodite kući, tamo detektuje ostalu buku i izvor glasova i tu buku polagano uči kako da smanji. U trenutku će sve da Vam se čini kao novo kada budete stavili slušni aparat i svaki novi zvuk ponaosob ćete ponovo otkriti ili se čuditi kako ga ranije niste čuli. Biće perioda privikavanja ali taj period je kratkog veka. Vaš mozak će već za nedelju dana da se navikne na njega i da se prilagodi.

Program se trudi da postigne ravnotežu i da one zvuke kojima ste non-stop okruženi, da ih stiša da bi se vaš mozak odmorio. Pošto radim pretežno sa kompjuterima i imam glasne komšije, mogu se pohvaliti da sam ventilatore od hladnjaka čuo samo ako bih se napregao (aktivno tražio taj zvuk). Program vam ne briše zvuke, nego ih kristališe ali do te mere da Vama bude prijatnije.

Kao osoba sa velikim oštećenjem sluha, mogu priznati da me je ovaj slušni aparat svakako preporodio.

Ako imate nekih pitanja, slobodno mi se obratite!

Ne saljem u inostranstvo!!! - Not sending abroad!!!

P.S. - Poštarina je besplatna.

Uslovi prodaje prodavca

Placanje pouzecem ili licno.

Prodavac

Epoqxw (55)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

57 pozitivnih ocena

Niš, Nišavski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 131992597