Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Originalna KRUPS mesoreznica F372 75 10

2.691 pregled
16 želi ovaj predmet

Originalna KRUPS mesoreznica F372 75 10

Cena: 9.999 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

vesna-spajic9

(17)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

21 pozitivna ocena

Priboj, Zlatiborski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

Skoro nova, par puta korišćena, očuvana u originalnom pakovanju. Profesionalna mesoreznica, može da služi i za sečenje ostalih čvrstih namirnica.

Demontažni nož - jednostavno čišćenje • Regulacija debljine 0-20 mm • Poseban poslužavnik za narezanu hranu • Prostor za kabl za napajanje • Sigurnost: osiguranje protiv slučajnog uključivanja, sigurnosni prekidač sa dvostrukom zaštitom • Vodilice • Dimenzije (DxŠxV): 41 x 30 x 30 cm

Minijaturna verzija profesionalne mesoreznice ima visokokvalitetni nemački sistem za precizno sečenje. Podešavajući točak vam omogućava sečenje mesa, sireve, povrće od 0-22 mm debljine. Proizvod koji seckate odlazi u plastičnu posudu koja dolazi uz salamoreznicu, tako da ne treba da strepite da će vam pasti na pod.

Ima dupliranu sigurnost kako ne bi dolazilo do povreda. Sigurnosno i dugme za struju moraju se istovremeno pritisnuti, a dugme za struju mora biti konstantno uključeno kako bi salamoreznica mogla da radi. Poseduje gumeno postolje tako da neće da vam klizi sa radne površine.

Dimenzije su 41 x 30 x 30 cm, ima mogućnost odlaganja kabla u skriveni prostor, što ga čini odličnim jer ne zauzima puno prostora.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), PostNet (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express, Pošta

Obavezno plaćanje pre slanja, na TR ili lično ako se kupac opredeli za preuzimanje proivoda. Moguć dogovor za lokaciju i lično preuzimanje ako je kupovina na teritoriji Beograda.
Za sve informacije u vezi sa proizvodom možete kontaktirati telefonom ili email-om.

Srećno

Prodavac

vesna-spajic9 (17)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

21 pozitivna ocena

Priboj, Zlatiborski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 79798695