Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Uvijač za kosu - CkeyiN

18 pregleda
1 želi ovaj predmet

Uvijač za kosu - CkeyiN

Prodat!

Datum kupovine: 16.04.2024. u 22:08

Prodat po ceni: 2.499 RSD

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

Epoc

Epoc

(42)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

71 pozitivna ocena

Kikinda, Severnobanatski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Proizvođač CkeyiN
  • Mane i oštećenja Nema

NOVO!

CkeyiN automatska pegla za kovrdžanje kose, pegla za kovrdžanje sa 4 brzine i LED ekranom za kontrolu temperature.

PTC tehnologija grejanja, LED displej sa 4 nivoa regulacije temperature, brzo grejanja, automatska konstantna temperatura, keramička cev za prskanje ulja, ravnomerno grejanje, ne oštećuju kosu

Laka za održavanje, mokra i suva upotreba, automatsko isključivanje

- Inteligentni automatski uvijači za kosu - Uvijač za kosu ima funkciju automatske rotacije unazad (levo/desno) i dizajn protiv petljanja, jednostavan i zgodan. Nije potrebna veština, samo stavite pravu količinu kose u cev za uvijanje. Pritisnite dugme i sačekajte neko vreme da dobijete prelepe kovrdže sa velikom rotirajućom cevi koja vam pomaže da uvijete više kose svaki put i uštedite vreme.

- Dizajn protiv opekotina i zapetljavanja - Automatska pegla za uvijanje u poređenju sa tradicionalnom peglom za uvijanje kose, nova klešta za uvijanje kose ugrađena u pametni magnetni indukcioni motor, koji štiti vaše prste i lice od bilo kakve površinske toplote. Nema rizika od opekotina i namotavanja žice, automatsko isključivanje kada se ne koristi 60 minuta,
osigurava maksimalnu sigurnost i optimalne performanse u svakom trenutku.

- 4 nivoa temperature i PTC Grejanje - Automatska pegla za kovrdžanje LED 4-stepena regulacija temperature 170/190/210/230 stepeni izaberite drugu temperaturu da biste postigli efekat koji želite i dobili dugotrajniji efekat uvijanja, brza PTC tehnologija grejanje i ravnomerno, sprečavajući prekomerno temperaturno oštećenje kose, keramička cev za prskanje ulja, čineći krivulju kose savršenijom, slojevitijom i lakom za kreiranje raznih kovrdžavih stilova kose.


- Bezbedna i keramička tehnologija - Ova pegla za uvijanje 110V-240V sa dvostrukim izlazom, automatsko isključivanje kada se ne koristi 60 minuta, obezbeđuje maksimalnu bezbednost i optimalne performanse u svakom trenutku. Keramička grejna cev proizvoda Negativni joni zasićuju protok vazduha i smanjuju kovrdžanje i statički, u međuvremenu smanjuju oštećenje toplote, što rezultira sjajnijom, zdravijom i lepšom kosom i uživanjem u kvalitetu salona.

- Multi-zaštita za kosu - Zahvaljujući zaštiti od negativnih jona i keratina, keramički premaz i turmalin oslobađaju veliku količinu negativnih jona, što pomaže u smanjenju oštećenja i kovrdžanja kose. Nakon uvijanja, vaša kosa će ostati glatka i sjajna i izgledati šarmantnije. Jedinstvena dvostruko izolovana komora štiti vašu kožu od opekotina tokom upotrebe i izgleda privlačnije nakon uvijanja.

Idealan izbor poklona za vašu porodicu i sebe.

Uslovi prodaje prodavca

Prodavac

Epoc
Epoc (42)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

71 pozitivna ocena

Kikinda, Severnobanatski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 132671581