Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Wifi termostat za gasni bojler kotao bht 006 crni

30 pregleda
0 želi ovaj predmet

Wifi termostat za gasni bojler kotao bht 006 crni

Cena: 2.990 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

Bojand89

(1.013)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.183 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno
  • Mane i oštećenja Nema

Stanje polovno!

Grejanje na gasni kotao + crno, ugrađena vifi funkcija, može se kontrolisati mobilnim telefonom, kompatibilan sa smart life i Tuia aplikacijama, podržava kreiranje lokalnih grupa/deljenja proizvoda za kontrolu više korisnika.
Jednonedeljno podešavanje unapred podešenog režima 5+1+1, podešavanja koja se mogu programirati. Možete ga podesiti sa termostatom kao i sa telefonom ako ste povezani na Vi-Fi.
LCD ekran sa kvalitetom slike visoke definicije, ikone u različitim bojama pokazuju različite funkcije particije, lepše i izdašnije. Pored toga, mali dizajn zaobljenih uglova bez ivica ne boli ruku.
Dugmad za rad na dodir, produženi radni vek. Ultra tanak ugrađeni panel savršeno se uklapa u sve vrste zidova i kompatibilan je sa standardnom kvadratnom kutijom od 86 mm i evropskom kutijom od 60 mm.
Pruža informacije o vremenu i prikaz vlažnosti, možete se obratiti termostatu da biste podesili odgovarajuću temperaturu i vlažnost na vreme kako biste stvorili udobno okruženje u zatvorenom prostoru.
A14

-
Za sva pitanja u vezi proizvoda slobodno me kontaktirajte. Moguće je i lično preuzimanje na teritoriji Novog Sada uz prethodni dogovor. Kupac plaća poštarinu!

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

Bojand89 (1.013)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.183 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 131509045