Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

SwitchBot U Rail 2 pametni robot motor za zavesu

107 pregleda
1 želi ovaj predmet

SwitchBot U Rail 2 pametni robot motor za zavesu

Cena: 5.490 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

Bojand89

(1.013)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.183 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Mane i oštećenja Nema

Čini vaše zavese pametnim za nekoliko sekundi.
SvitchBot zavesa se može pričvrstiti na veliki izbor zavesa kako bi ih učinila pametnim jednostavnom instalacijom od 30 sekundi koja ne zahteva nikakve alate. Nakon instalacije, moći ćete automatski da otvarate i zatvarate svoje zavese ili preko naše aplikacije, ili pomoću rasporeda da odredite kada će se vaše zavese otvoriti ili zatvoriti.

Aleka
Samo pitaj Aleksu... `Hej Aleksa, navuci zavese.`
Uparite svoju SvitchBot zavesu sa SvitchBot Hub Mini i moći ćete da koristite glasovne komande da kontrolišete svoje zavese sa Aleka, Google Home, Siri i drugim pametnim pomoćnicima.

U šina 2
Upoznajte SvitchBot Curtain U Rail 2, sada još bolje.
Da bismo poboljšali prilagodljivost SvitchBot Curtain-a, napravili smo uređaj koji je sada pogodan za još više različitih šina u obliku slova U kod kuće. Pozdravite potpuno novu Curtain U Rail 2.

U Rail
Sada odgovara još više stilova U-šine.
Naš uređaj je pogodan za skoro sve vrste U-šinskih zavesa bez obzira gde se nalazite. Ako je vaša staza za zavese u obliku slova U, pogledajte specifikacije sa desne strane.

Automatizovani raspored
Postavite automatizovani raspored da biste se probudili osećajući se osveženijim.
Borite se sa alarmima radnim danima ujutru? Neka SvitchBot Curtain promeni način na koji se budite. Podesite raspored na telefonu tako da se zavese automatski otvaraju pre nego što se alarm oglasi, što vam omogućava da se prirodno probudite osveženiji.

Otvori/Zatvori
Daljinsko otvaranje/zatvaranje zavesa.
Možete da kontrolišete zavese u svom domu bilo kada i bilo gde, a sa SvitchBot Hub Mini možete čak i daljinski da otvarate ili zatvarate zavese u dnevnoj sobi kada niste kod kuće. Odlično za obavljanje zadataka kao što su zaštita kožnih sofa ili nameštaja od mahagonija od izlaganja suncu, ili čak da izgleda kao da je neko kod kuće kada ste odsutni određeni vremenski period.

Dodirnite i idite
Touch & Go- Ručno, a opet automatsko!
Čak i kada je vaša SvitchBot zavesa instalirana, možda ćete i dalje želeti da ručno nacrtate zavese. Kada SvitchBot Curtain oseti bilo koji oblik povlačenja, automatski će se pokrenuti i obaviti ostatak posla umesto vas.
A5

-
Za sva pitanja u vezi proizvoda slobodno me kontaktirajte. Moguće je i lično preuzimanje na teritoriji Novog Sada uz prethodni dogovor. Kupac plaća poštarinu!

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

Bojand89 (1.013)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.183 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 124111101