Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

STEM konstrukcijski set za igru dece 300 kom

78 pregleda
2 želi ovaj predmet

STEM konstrukcijski set za igru dece 300 kom

Cena: 1.000 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

Bojand89

(1.013)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.183 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Mane i oštećenja Nema

★ Uključuje: 300 komada šarenog međusobnog sklopa za izgradnju - uključuje 10 različitih boja (ružičasta, ljubičasta, plava, bela, zelena, žuta i više).
★ SIENIANLINE će vam pomoći da uvedete svoje dete u svet inženjerskih igara sa stilom jer dolaze sa beskrajnim mogućnostima izgradnje.
★ STEM aktivnosti: Poboljšava pamćenje, koncentraciju, ručnu spretnost, koordinaciju ruku i očiju, prepoznavanje boja, sortiranje, povećava pažnju i fokus. Svi delovi su zamenljivi, što omogućava beskrajne kombinacije i dizajne.
★ Zabavna igračka koja podučava: Napravljene od čvrste plastike, naši zupčanici su napravljeni da izazovu motoričke veštine, kreativnost i praktičnu igru konstrukcije, pa se pripremite da ove delove postavite na svoje mesto i stvorite nešto neverovatno.
★ Poklonite učenje: Ovi šareni blokovi su savršen poklon za svako malo dete, bez obzira na pol! SIENIANLINE vam pomaže da otkrijete novu zabavu za učenje svaki put kada date poklon!
B5

-
Za sva pitanja u vezi proizvoda slobodno me kontaktirajte. Moguće je i lično preuzimanje na teritoriji Novog Sada uz prethodni dogovor. Kupac plaća poštarinu!

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

Bojand89 (1.013)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.183 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 130152945