Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

SONOFF Smart Zigbee Bridge

91 pregled
0 želi ovaj predmet

SONOFF Smart Zigbee Bridge

Cena: 3.990 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

Bojand89

(1.013)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.183 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Mane i oštećenja Nema

SONOFF ZigBee Bridge je srce pametne kuće koje vam omogućava daljinsko upravljanje raznim ZigBee uređajima i senzorima za potrebe nadgledanja i kontrole kuće, i omogućava vam da kreirate pametne scene kako biste omogućili komunikaciju Vi-Fi i ZigBee pametnih uređaja da pristupe pametniji dom i kontrolišite ih sve koristeći eVeLink APP. Maksimizira efikasnost za do 32 povezana pod-uređaja koji su ZigBee bazirani prekidači, utikači i sigurnosni senzori. SONOFF BASICZBR3 Vi-Fi pametni prekidač, S31 zb Lite pametni utikač, SONOFF SNZB-01 bežični prekidač i senzori kao što su SNZB-02 senzor temperature i vlažnosti, SNZB-03 senzor pokreta i SNZB-04 bežični senzor za vrata/prozore mogu se povezati sa Most koji vam daje mogućnost da kreirate različite scenske veze. Što se tiče više podržanih uređaja, Bridge takođe može da radi sa pametnim prekidačem za jednu grupu, senzorom temperature i vlažnosti, senzorom pokreta, bežičnim senzorom vrata/prozora i senzorom za vodu koji su sertifikovani od strane ZigBee Alliance. Uparivanje svih pod-uređaja jednim dodirom, brže od Vi-Fi uparivanja. Podržava dodavanje kamere na Bridge ili pod-uređaje, pogodno da vidite svoj dom na bilo kom od njih. Takođe može da komanduje Aleka ili Google Home za glasovnu kontrolu vašeg doma.
B5

-
Za sva pitanja u vezi proizvoda slobodno me kontaktirajte. Moguće je i lično preuzimanje na teritoriji Novog Sada uz prethodni dogovor. Kupac plaća poštarinu!

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

Bojand89 (1.013)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.183 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 130179721