Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

LED traka silikonska bela 1.5 metara

53 pregleda
2 želi ovaj predmet

LED traka silikonska bela 1.5 metara

Cena: 1.490 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

Bojand89

(1.013)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.183 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Mane i oštećenja Nema

【Novo nadograđeni prekidač】Svetla traka ima prekidač sa ključem, koji se može uključiti ili isključiti jednim dugmetom u skladu sa potrebama igrača, eliminišući problem isključivanja samo svetlosne trake.
【Osvetlite svoj hardver】novonest fleksibilna bela LED traka, puna gama boja, školjka stvara gladak i stabilan efekat osvetljenja, savršeno se uklapa u vašu opremu za igru, zaista odražava individualnost.
【Jednostavna za upotrebu i instalaciju】 Koristite čvrstu 3M traku da se zalepite za bilo koju površinu, obezbedite sigurnu i čvrstu instalaciju, ne brinite da ćete otpasti. Opremljena sa tri različita ugla kopči, fleksibilna LED traka se savija u položaj koji želite.
【USB interfejs i bezbednost】 Uključite u USB port televizora, računara, laptopa, mobilnog napajanja ili punjača za mobilni telefon, itd., može se koristiti i ima snažnu primenu. LED svetlosna traka svetli, radni napon je ulazni 5V, a niskonaponski ulaz ima visok faktor sigurnosti za hardver računara.
A3

-
Za sva pitanja u vezi proizvoda slobodno me kontaktirajte. Moguće je i lično preuzimanje na teritoriji Novog Sada uz prethodni dogovor. Kupac plaća poštarinu!

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

Bojand89 (1.013)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.183 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 131132657