Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

LED svetlo ring light sa tripodom za selfi 20cm precnik

26 pregleda
2 želi ovaj predmet

LED svetlo ring light sa tripodom za selfi 20cm precnik

Cena: 2.490 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

Bojand89

(1.013)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.183 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Mane i oštećenja Nema

Stativ i prstenasto svetlo za iPhone i druge pametne telefone kompanije PULUZ je fantastičan stativ koji treba imati ako želite da budete u mogućnosti da pravite što stabilnije profesionalne snimke. U isto vreme, uz njega dobijate čak i svetlosni prsten koji vam omogućava da kontrolišete pozadinsko osvetljenje, što je takođe super cool za to.

Stativ za iPhone je neophodan ako morate da slikate ili snimate bez upotrebe ruku, gde je slika stabilna, jer može biti teško pronaći površine koje daju pravi ugao. Ovo je posebno slučaj ako se često slikate ili snimate za društvene mreže, jer je praktično da u međuvremenu možete osloboditi ruke.

Sa opcijom da ga kontrolišete, bilo pomoću povezanog uređaja ili pomoću kontrole na kablu, ovaj stativ za iPhone je neophodan, jer pruža odličnu kontrolu nad vašim fotografijama i video zapisima. Pogotovo što se može podesiti po potrebi, tako da oboje dobijete pravi ugao za svoj snimak.

Svetlosni prsten uključen u ovaj stativ za iPhone je ono što čini da vaše fotografije i video snimci izgledaju profesionalno - svako ko je mnogo radio sa fotografijama i video zapisima to može potvrditi. Jer tamo je pozadinsko osvetljenje od suštinskog značaja zajedno sa tim ukusnim prstenom refleksije svetlosti u očima, a upravo to vam daje priliku da kontrolišete stativ i svetlo prstena za iPhone i druge pametne telefone.

Kontrola je na kablu, tako da možete lako da kontrolišete jačinu i ton svetla, a samo treba da budete u mogućnosti da napajate napajanje sa USB punjača, pover bank-a ili računara.
D1

-
Za sva pitanja u vezi proizvoda slobodno me kontaktirajte. Moguće je i lično preuzimanje na teritoriji Novog Sada uz prethodni dogovor. Kupac plaća poštarinu!

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

Bojand89 (1.013)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.183 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 131909833