Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

KITHDIA polarizovane naocare za sunce sive 8199

25 pregleda
0 želi ovaj predmet

KITHDIA polarizovane naocare za sunce sive 8199

Cena: 1.990 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

Bojand89

(1.013)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.183 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Mane i oštećenja Nema

HD polarizovana sočiva: Polarizovane naočare za sunce eliminišu odsjaj i reflektujuću, rasejanu svetlost, pružajući živopisne boje i prirodan vid.
Ultra lagan: Napravljen od pravougaonog metalnog okvira od legure Al-Mg, nelomljiv i ultra lagan. Samo 20g Idealno za sportske naočare za sunce, biciklizam, biciklizam, treking i većinu aktivnosti na otvorenom.
UV zaštita: Da, 100% polarizovana, sočivo je specijalno dizajnirano, pruža 100% UVA / UVB, što može osigurati da su vaše oči potpuno zaštićene od štetnih ultraljubičastih zraka i jakog svetla.
Više detalja: Podesivi mekani jastučići za nos i metalne fleksibilne šarke, urezani vrhovi za slepoočnice za sprečavanje klizanja i savijanje nasumičnog ugla—maksimalna udobnost.
Kompletna dodatna oprema i premium paket: Uključuje futrolu za naočare, kutiju za poklon, torbicu od mikrovlakana, krpu za čišćenje od mikrovlakana i karticu za testiranje polarizacije; Takođe je spreman za poklon pakovanje, što ga čini predivnom, ali praktičnom idejom za poklon za prijatelje i porodicu.
D2

-
Za sva pitanja u vezi proizvoda slobodno me kontaktirajte. Moguće je i lično preuzimanje na teritoriji Novog Sada uz prethodni dogovor. Kupac plaća poštarinu!

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

Bojand89 (1.013)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.183 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 132237205