Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Inhalator prenosni punjivi nebulizer Tragbar

72 pregleda
2 želi ovaj predmet

Inhalator prenosni punjivi nebulizer Tragbar

Cena: 3.490 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

Bojand89

(1.013)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.183 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Mane i oštećenja Nema

Napredna tehnologija mesh atomizacije: ovaj kućni medicinski mrežasti inhalacioni nebulizator koristi najnoviju tehnologiju mrežaste nebulizacije, atomizovane čestice ravnomerno stižu do pogođenog područja, ispunjavaju zahteve prečnika usisnih čestica, idealan za upotrebu kod prehlade, bronhitisa i drugih respiratornih bolesti.
Prenosiva i tiha nebulizacija: inhalator je skoro nečujan, primena ne ometa odmor ili san prisutnih ljudi ili kućnih ljubimaca. Veličina inhalatora je 67 k 44 k 106 mm. Zahvaljujući kompaktnom dizajnu, električni inhalator je dobar za poneti sa sobom kada putujete. Čaša za lek se lako uklanja, tako da se lako čisti i dezinfikuje.
Mogu ga koristiti odrasli i beba deca: dolazi sa piskom, maskom za lice za odrasle, maskom za lice za decu. Zbog visokih performansi magle parnog inhalatora od pribl. Moguće je kraće vreme udisanja za 0,25 ml/min i stoga je posebno pogodno za osobe sa alergijama ili astmom.
Više metoda punjenja: raspršivač za inhalaciju se napaja preko USB kabla ili 2 AA baterije (nisu uključene), lakši za upotrebu bilo kada i bilo gde. Pažnja: trebalo bi da uklonite baterije kada koristite USB kabl za punjenje.
Topli predlog: eterična ulja i viskozne tečnosti nisu pogodni za upotrebu sa atomizerima. Ako imate bilo kakvih pitanja tokom upotrebe, ne ustručavajte se da nas kontaktirate, mi ćemo vam dati zadovoljavajući odgovor u roku od 24 sata.
A11

-
Za sva pitanja u vezi proizvoda slobodno me kontaktirajte. Moguće je i lično preuzimanje na teritoriji Novog Sada uz prethodni dogovor. Kupac plaća poštarinu!

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

Bojand89 (1.013)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.183 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 130502069