Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Grejalica za kola ventilator za auto 12V

43 pregleda
0 želi ovaj predmet

Grejalica za kola ventilator za auto 12V

Cena: 1.590 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

Bojand89

(1.013)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.183 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Mane i oštećenja Nema

☢12V 150V Grejač za automobil: Brzo grejanje/hlađenje vazduha za oduvavanje magle ili mraza, stvorite jasan pogled na vetrobransko staklo. Zagrejte vas zimi i rashladite automobil leti.
☢Prenosni auto grejač koji se uključuje u upaljač za cigarete. Podebljana i produžena žica i kabl od čistog bakra, brzo se zagrevaju bez oštećenja baterije ili električnog kola vozila.
☢ Nije potrebna instalacija. Ovaj auto grejač opremljen je sklopivim nosačem, koji omogućava rotaciju grejača za 360°. Postavite držač na neklizaju prostirku ili ga pričvrstite dvostranom trakom dok koristite, ili samo stavite grejač u držač za čaše u automobilu.
☢Namjenska žica za povezivanje baterije za automobile sa problemom ograničavanja struje upaljača za cigarete. Ako ventilator radi bez grejanja, koristite ovu spoljnu žicu (koju treba da instaliraju profesionalci) da biste rešili ovaj problem.
C9

-
Za sva pitanja u vezi proizvoda slobodno me kontaktirajte. Moguće je i lično preuzimanje na teritoriji Novog Sada uz prethodni dogovor. Kupac plaća poštarinu!

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

Bojand89 (1.013)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.183 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 131585965