Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Gejmerske LED slušalice sa mikrofonom IPORACHX H100

133 pregleda
2 želi ovaj predmet

Gejmerske LED slušalice sa mikrofonom IPORACHX H100

Cena: 2.290 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

Bojand89

(1.013)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.183 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Mane i oštećenja Nema

Kompatibilnost sa više platformi Slušalice za igre: Slušalice za igre sa surround zvukom su dizajnirane za sve glavne uređaje za igranje. Svestrani priključak od 3,5 mm ga čini savršenim za korišćenje sa PC i Mac računarima, PS4, PS5, Ksbok One, Svitch, iPad-om, mobilnim telefonom, laptopom, računarom, tabletom itd.
SURROUND ZVUK GAMING GRADA: Dvostruki 50 mm drajvera zvučnika, naše PS4 slušalice za igranje daju dinamično surround zvučno polje, moćan bas i jedinstven osećaj zvučnog šoka - čućete neprijatelje igre, znakove i eksplozije impresivnog kvaliteta. Immersive 7.1 Surround Sound, stvara više kanala zvuka za impresivno audio iskustvo na vašem računaru koji vam omogućava da se potpuno uronite u igru.
Mikrofon visoke osetljivosti: Slušalice sa mikrofonom hvataju vaš glas glasno i jasno, filtriraju većinu ambijentalne buke u okruženju i omogućavaju razgovore u realnom vremenu bez odlaganja, kako bi se vaši prijatelji ili saigrači uvek čuli. Slušalice za računarske igre Mikrofon se takođe može rotirati za 120° tako da ga možete dobiti na pravoj udaljenosti od usta.
Udobne i izdržljive slušalice za igranje: traka za glavu sa automatskim podešavanjem PS4 slušalica, preveliki jastučići za uši od memorijske pene i mekani jastučići za trake za glavu stvaraju odličnu izolaciju buke bez pritiskanja glave, možete udobno da igrate čak i tokom dugih sesija igranja.
Pogodne ugrađene kontrole: Slušalice za igre sa mikrofonom za PC Ugrađene kontrole vam omogućavaju da brzo pređete na utišavanje mikrofona i podešavanje jačine zvuka u igrama. LED svetla dizajnirana na slušalicama su dovoljno hladna da istaknu atmosferu cele igre. USB napajanje samo za LED svetlo, ne utiče na normalan rad slušalica.
Slušalice za igre za PS4, slušalice za igre sa mikrofonom i stereo bas slušalice za igre sa 3,5 mm priključkom RGB LED i slušalice za igre sa kontrolom jačine zvuka za PS4/Ksbok One/prekidač/PC/MAC/laptop/tablet

Izuzetno udobne slušalice, klasičnog dizajna, od svetle i meke kože, mogu se nositi na dugim sesijama (igrice ili skajp) bez zamaranja glave.
Udobne slušalice za upotrebu, opremljene rotirajućom kontrolom jačine zvuka, dugmetom za mikrofon/isključivanje zvuka. Sa trakom za glavu koja se može produžiti, možete podesiti slušalice u ispravan položaj.
Fleksibilan i usmeren mikrofon, pogodniji je i praktičniji za igrače video igrica.
50 mm drajver i 3D stereo zvuk, precizni neodimijumski magnetni zvučnik od 50 mm donosi vam jasan i bogat 3D stereo zvuk, bolje je razlikovati pravac iz kojeg dolazi zvuk, kao što su pucnjava, neprijateljski koraci i eksplozija granata, čineći da savršeno sarađujete sa svojim prijatelji!
Široka kompatibilnost, slušalice dolaze sa audio kablom, USB konektorom (koristi se samo za napajanje LED svetla); Audio i mikrofon. Pogodan je za PS4, PS5, Ksbok One, Ksbok One S, iPad, PC, laptop, tablet, telefone, Samsung, LG, itd.
Napomena: Microsoft adapter je neophodan kada se povezujete na stari Ksbok One, mi obezbeđujemo samo adapterski kabl od 3,5 mm. Ako imate pitanja o vezama i podešavanjima na Ksbok-u, pokušajte na PC-u ili PS4
Kvalitet zvuka za igre
Savršeno podešeni neodimijumski drajveri od 50 mm visoke gustine omogućavaju vam da čujete svaki oštar visok i gromoglasan niski. Prostorni zvuk olakšava otkrivanje u kom pravcu neprijatelji pucaju i hodaju. Odlično radi u Call of Duti, Fortnite, Modern Varfare itd.

Podesivi mikrofon
Mikrofon se može rotirati za 120° da bi se podesio željeni ugao.

Ugrađeni poboljšani mikrofon za izolaciju buke može smanjiti pozadinsku buku i na taj način postići jasniji kvalitet glasa. Uživajte u omiljenim pesmama ili filmovima u vrhunskom kvalitetu zvuka.

laka kontrola pristupa
Ugrađen mikrofon, jačina zvuka na kontrolnoj kutiji, slušalice koje se lako podešavaju kada igrate igrice. Možete brzo da podesite mikrofon i dugmad za jačinu zvuka bez prekidanja igre.
B5

-
Za sva pitanja u vezi proizvoda slobodno me kontaktirajte. Moguće je i lično preuzimanje na teritoriji Novog Sada uz prethodni dogovor. Kupac plaća poštarinu!

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

Bojand89 (1.013)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.183 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 130177345