Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Elektricni kompresor pumpa za duvanje guma WindGallop 2

212 pregleda
5 želi ovaj predmet

Elektricni kompresor pumpa za duvanje guma WindGallop 2

Cena: 3.690 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

Bojand89

(1.013)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.183 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Mane i oštećenja Nema

【LAKO ZA UPOTREBU】: Samo uključite ovu automatsku pumpu za napuhavanje guma u ​​utičnicu od 12 V u vašem automobilu i pričvrstite crevo na gumu koju želite da naduvate. Digitalni merač pritiska u gumama sa pozadinskim osvetljenjem LCD ekran sa 4 jedinice podešavanja (bar, Kpa, psi, Kg/cm²) unapred podešava željenu vrednost pritiska i pritisnite dugme za napajanje i sačekajte da se naduva. Automatski će se isključiti kada dostignete vrednost pritiska koju želite.
【BRZO NADUVANJE】: Naš vazdušni kompresor koristi originalno jedinstveno kretanje sa turbo punjenjem, koje je moćnije, manje bučno i stabilnije. Naduvavanje automobilske gume 195/65R15 od 0 do 35 psi za 5 min. Zgodno je u automobilu u slučaju niskog pritiska u gumama na putu. Takođe je savršen za kampovanje da naduvate vazdušni dušek, plovak ili igračke za decu.
【Vrlo KORISNO】: Specijalna ručka za hvatanje sa dva kabla za odlaganje, ove kompaktne auto pumpe koriste najkreativniji i pažljivi dizajn, zaista pogodne za svakodnevnu upotrebu. Dolazi sa 4 dodatna adaptera ventila, ne samo za automobil, već je savršen i za bicikl, motor, SUV srednje veličine, sportsku opremu kao što su prstenovi za plivanje, igračke za bazen, košarku, fudbal, sportske lopte i druge gumenjake.
【11,8 FT DUGOG DOSEGA i LED SVETLO】: Ova električna vazdušna pumpa ima crevo za vazduh od 1,7 Ft i dužinu kabla za napajanje od 10,1 F dovoljno da udobno dohvati svaku gumu. Sa jarkim LED svetlom, mogao bi se veoma zgodno koristiti NOĆU. Režim upozorenja i svetlo SOS režima takođe mogu privući ljude u blizini da traže pomoć.
c5

-
Za sva pitanja u vezi proizvoda slobodno me kontaktirajte. Moguće je i lično preuzimanje na teritoriji Novog Sada uz prethodni dogovor. Kupac plaća poštarinu!

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

Bojand89 (1.013)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.183 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 122700021