Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Digitalni merač krvnog pritiska PANACARE - NOVO - Swiss

372 pregleda
4 želi ovaj predmet

Digitalni merač krvnog pritiska PANACARE - NOVO - Swiss

Završena

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

AmazonNS

AmazonNS

(1.456)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

2.034 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Mane i oštećenja Nema

Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvežen iz Švajcarske. Prve slike su skinute sa sajta Amazon, ostale slike sam ja slikao. Veći deo opisa je prekopiran sa Amazonovog profila za ovaj predmet.

Blood Pressure Monitor, PANACARE Automatic Blood Pressure Machine for Upper Arm, Adjustable Digital BP Cuff Kit, Adjustable Cuff Large Arm Tri-Color Backlight Screen Audio Reading (Gray-2)

✅ 【Najbolji brendovi koje preporučuju lekari/farmaceuti】: PANACARE uređaji za merenje krvnog pritiska su potpuno automatski kontroler krvnog pritiska sa jednim dugmetom, koji usvaja napredni algoritam za ažuriranje i integrisani pametni čip sa naprednom tehnologijom merenja za pružanje najtačnijeg kliničkog očitavanja. Podaci se prikazuju 30 sekundi, a zatim se automatski isključuju. Pogodno za praćenje vašeg svakodnevnog zdravlja.
✅ 【Veliki ekran sa pozadinskim osvetljenjem u tri boje】: Veliki LCD ekran od 3,4 inča sa jasnim prevelikim brojevima, koji vam omogućava da lako očitate svoj krvni pritisak i puls u realnom vremenu. Dizajnerski displej u tri boje (zelena/žuta/crvena) sa pozadinskim osvetljenjem pokazuje da li je vaš krvni pritisak optimalan. Može se jasno čitati čak i u mraku. Krvni pritisak ispod 140 mmHg (normalan) je zelen, 140-180 mmHg (blaga do umerena hipertenzija) je bledožut, a iznad 180 mmHg (teška hipertenzija) je crven.
✅ 【Funkcija čitanja glasa】: Aparat za merenje krvnog pritiska Audio čitanje je veoma pogodno za starije osobe. Možete da koristite dugme "SET" da uključite ili isključite zvuk ili promenite datum. (Možete i da isključite audio očitavanje) Takođe možete postaviti „alarm” koji će vas podsećati da merite i pratite svoje zdravlje svakog dana u isto vreme. (Molimo da uređaj za krvni pritisak ima USB napajanje ili koristite bateriju)
✅ 【Režim memorije za 2 korisnika】: Uređaj za merenje krvnog pritiska može da nadgleda 2 korisnika istovremeno, svaki ekran čuva 198 očitavanja i datum i vreme. Pomozite korisnicima da lako prate zdravlje vaše porodice, krvni pritisak i puls na osnovu određenih dana i vremena. Ako se otkrije nepravilan rad srca, pojaviće se indikator koji će vas upozoriti. Odvojeni korisnički dizajn dugmeta za prebacivanje za lako beleženje rezultata za dva korisnika, posebno za roditelje ili bake i deke.
✅ 【Podesiva ekstra dugačka manžetna】: U poređenju sa drugim aparatima za merenje krvnog pritiska, naša veličina je 30% duža, prilagođena za 8,7-16,5 inča, podesiva manžetna odgovara svim standardnim velikim rukama Za odrasle, ova narukvica je mekana i ima širok raspon prilagođeno dizajniran udobnije. PANACARE se raduje što će vam pružiti bolje iskustvo usluge! (Obavezno proverite da li vam veličina odgovara pre kupovine)
✅ 【Dva režima napajanja】: Ova automatska mašina za krvni pritisak za nadlakticu može se napajati pomoću 4 AA baterije (nisu uključene) ili USB kabla za punjenje (uključen). Kada se koristi za praćenje krvnog pritiska, može se povezati preko adaptera, laptopa, pover banke ili 4 AA punjive baterije (nisu uključene).
✅ 【Pouzdan, izdržljiv i prenosiv】: Napravljen od ABS materijala, pouzdan i izdržljiv; komplet uključuje prenosivi aparat za merenje krvnog pritiska, produžene manžetne za krvni pritisak, platnenu torbu i USB kabl za punjenje. Bez obzira da li ste kod kuće, u kancelariji, na putovanju ili poslovnom putu, možete da merite krvni pritisak bilo kada, bilo gde, lagan i lak za nošenje, dobar je pomoćnik za praćenje vašeg zdravlja.

.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

AmazonNS
AmazonNS (1.456)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

2.034 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 122476945