Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

2K wifi unutrasnja kamera baby monitor Blurams

181 pregled
1 želi ovaj predmet

2K wifi unutrasnja kamera baby monitor Blurams

Cena: 3.290 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

Bojand89

(1.013)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.183 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Mane i oštećenja Nema

Pokrivenost od 360° sa rezolucijom od 1080p - Karakteristike funkcije IR-CUT za snimanje oštrih video zapisa i fotografija od dana do noći, čak iu slabom stanju. Uključite režim privatnosti da biste zaštitili svoju privatnost onako kako vam je potrebno, bez obzira na to kod kuće ili u kancelariji.
Pametna AI detekcija sa trenutnim upozorenjima - Primajte trenutna upozorenja na svoj telefon ako se u vašoj kući otkrije kretanje ljudi ili nenormalan zvuk. Automatski će snimiti video upozorenje od 10-15 sekundi u oblak i biće sačuvan 24 sata
Opcija Cloud & Local Storage - 24/7 CVR omogućavaju kameri kupole da neprekidno snima u oblaku, izbegavajući rizik od gubitka video snimka sa memorijske kartice. U zavisnosti od vremena, tipa događaja ili naziva kamera da biste brzo pretražili određeni događaj. Podržava SD karticu do 128 GB.
Unapređena Blurams aplikacija - Gledanje uživo 4 kamere istovremeno na aplikaciji ili zvaničnom veb portalu. Podelite svoju kameru sa neograničenim brojem članova porodice. Karakteristike dvosmernog zvuka koje vam omogućavaju da primate i prenosite zvuk sa bilo kog mesta u bilo koje vreme. Radi samo sa Vi-Fi mrežama od 2,4 GHz (ne podržava Vi-Fi od 5 GHz).
Radi sa Aleka-om - Pošaljite jednostavnu glasovnu komandu da dozvolite Aleki da daljinski kontroliše vašu Blurams kameru. Pokažite dnevnu sobu, kuhinju, sobu za bebe ili druga mesta gde instalirate kameru.
C4

-
Za sva pitanja u vezi proizvoda slobodno me kontaktirajte. Moguće je i lično preuzimanje na teritoriji Novog Sada uz prethodni dogovor. Kupac plaća poštarinu!

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

Bojand89 (1.013)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.183 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 122578429