Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

The SIMS 2 Pets / PS2 Originalna Igra

99 pregleda
1 želi ovaj predmet

The SIMS 2 Pets / PS2 Originalna Igra

Cena: 770 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

romazr

romazr

(1.759)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

4.265 pozitivnih ocena

Zrenjanin, Srednjobanatski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno
  • Za platformu Sony Playstation 2
  • Žanr Igra za decu

Garancija na ISPRAVNOST !
Predmet prodaje:

Originalna igrica za PS2.

*** The SIMS 2 Pets (disk ODLIČNO očuvan)
*** Originalno Pakovanje
*** Knjižica
*** Engleski Jezik
100 % ISPRAVNO !

OPIS Igre :
Simsovi imaju nove prijatelje - kućne ljubimce! Simsovi mogu podeliti svoje živote sa svojim novim ljubimcima i dodati više zabave Sims iskustvu. Od pasa, mačaka, životinja u kavezima i još mnogo toga, vaši Simovi dele nove prijatelje kako bi iskusili dragocene trenutke života. Sa toliko različitih životinja koje možete izabrati, ne može se reći koja bi se nepredvidljiva iskustva mogla dogoditi. Napravite kućnog ljubimca: birajte između desetina pasmina pasa i mačaka ili prilagodite karakteristike za jedinstvenog ljubimca. Možete čak i modifikovati oblik tela vašeg ljubimca odabirom određenih boja i jedinstvenih oznaka. Ne sviđa vam se način na koji se ponašaju? Promenite svoju ličnost - od pametne i slatke do šašave i aljkave - svako može stvoriti svog idealnog životinjskog prijatelja u The Sims 2 Pets. Vaši Simovi mogu ohrabriti i disciplinovati kućne ljubimce, trenirajući ih da se tresu, prevrću, glume mrtvi i još mnogo toga. Neukrotivi kućni ljubimci mogu kopati po dvorištu, hvatati sofu kandžama ili prevrnuti smeće. Srećom, mala obuka može mnogo pomoći. Kreirajte i kontrolišite digitalne likove tokom celog života, postavljajući im životne ciljeve, od popularnosti i romantike, do bogatstva i porodice – njihove priče su u vašim rukama. Upotrebite posebne kodove da podelite dodatke za kućne ljubimce koji se mogu otključati, tipove krzna ili oznake s drugim igračima The Sims 2 Pets. Ljubimci vaših Simova su članovi porodice i dele sve sjajne trenutke u životu - bilo da se radi o deci koja treniraju štence, tinejdžerima koji se igraju u parku, odraslima koji gledaju TV sa svojim mačkama ili starijima koji uživaju u sunčanom danu u parku sa svojim dugim. . . pratilac vremena. Vaši Sims ljubimci imaju genetiku, što vam omogućava da kreirate najnovije dizajnerske kućne ljubimce, uključujući popularne hibridne rase kao što su Labradoodle, Puggle i Schnoodle! Sviđa vam se ono što ste stvorili? Registrujte ih da se pojavljuju u Create-A-Pet kao jedinstveni. Simovi više nisu jedini koji imaju karijere! Vešti kućni ljubimci mogu zarađivati za život od tri karijere– šou-biznis, sigurnost i usluge – i napredovati kroz pet nivoa posla.

********************************************************************************

POGLEDAJTE I OSTALE MOJE PRODAJE
http://www.limundo.com/Clan/romazr/SpisakAukcija
http://www.kupindo.com/Clan/romazr/SpisakPredmeta
75/1 16/2

Uslovi prodaje prodavca

VAŽNO !
Od kupca očekujem da se javi nakon prijema pošiljke u naredna 2 dana (48h) Što je sasvim dovoljno da se uveri u ispravnost kupljenog predmeta. Ukoliko se kupac ne javi u tom periodu sa eventualnim primedbama, smatraću da je sve isporučeno u skladu sa opisom i naknadne reklamacije ne prihvatam.

SLANJE :
*** Post Express i CC paket.
(ne dolaze u obzir nikakve tiskovine, preporučene pošiljke i ostale poštanske kombinacije)
*** Kurirska služba : City Express isključivo posredstvom Limunda 254 RSD (u ovom slučaju se prilikom uplate predmeta uplaćuje i dodatnih 254, RSD za dostavu.

PLAĆANJE :
*** Post Net
*** Tekući račun 340-32134465-82
*** Lično plaćanje i preuzimanje kupljenog predmeta, se podrazumeva !
*** Ne šaljem pouzećem !
*** Ne šaljem u Inostranstvo !

Prodavac

romazr
romazr (1.759)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

4.265 pozitivnih ocena

Zrenjanin, Srednjobanatski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 123904561