Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

TV Superstars - PS3 igra

712 pregleda
1 želi ovaj predmet

TV Superstars - PS3 igra

Cena: 950 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

NikolaKONZOLE

NikolaKONZOLE

(768)

98,28% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.352 pozitivnih ocena

Leskovac, Jablanički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

Original igrica za Playstation 3 na ENGLESKOM jeziku.

Igra je testirana i pre samog postavljanja na oglas , u potpunosti je ispravna.

Da biste bili 100% sigurni u sve sto je napisano iznad, osim osnovnih slika samog stanja igre , imate prilozene slike cak i dok je CD u radu ( POSLEDNJE SLIKE U OGLASU ) .



Ima dosta odlicnih naslova u mojim aukcijama.




OPIS IGRICE :



Како ћете бити овековечени? Кулинарски мајстор? Модеран супермодел? Ненадмашни шампион у играма? Кухајте, моделирајте и борите се даље од 15 минута славе и до славних личности! Користите јединствену технологију снимања лица кроз камеру ПлаиСтатион® Еие да бисте себе, своје пријатеље и своју породицу поставили право у главне улоге пет ТВ емисија испуњених акцијама. Затим употребите свој контролер покрета ПлаиСтатион® Мове да бисте се физички такмичили и издигли на врх А листе да бисте постали породично име. Припремите се да се прошетате по црвеном тепиху у међународном свету моде. Покажите своје спортско умеће и изводите одважне вратоломије у хаотичној представи игара, појачајте температуру док кувате и репате у шоу кувању хип-хопа и покушајте да не срушите кућу док се такмичите у представи о кућном преуређивању. Да ли имате присуство на екрану како би оглашивачи затражили да глумите у њиховим рекламама и на њиховим билбордима? Дајте фановима разлог да постану опседнути и пратите сваки ваш корак. Ухватите наслове у таблоидима славних, борите се на црвеном тепиху, позирајте за фотографије папараца и користите контролер покрета ПлаиСтатион® Мове за потписивање аутограма за обожаваоце док постајете Звезда какву сте одувек желели да будете!
Играјте у 5 ТВ емисија:
Пуцајте у топове и изводите вратоломије у „ Лет'с Гет Пхисицал“ .
Заузмите централно место и моделирајте свој пут до славе у „ Фроцк Стар -у“
Сликајте, пијте и ударајте чекићем кроз низ динамичких радњи у емисији „ ДИИ Рав“ о преуређивању домова познатих личности
Посудите и певајте у „ Биг Беат Китцхен“
Изведите и снимите сопствене ТВ рекламе у „ Супер, телевизији, глуми, агенцији“
Трљајте се уз познате водитеље емисија и избаците своје пријатеље и породицу са „ А листе“ док напредујете кроз изазован живот Гамесхов Суперстара.
Обавите невероватан распон динамичких ПлаиСтатион® Мове контрола покрета који вас стављају у игру као никада до сада.
Користите камеру ПлаиСтатион® Еие да ухватите своју сличност и емоције у игри, које ћете видети када се добро понашате или правите неред у каријери, а затим употребите свој глас за стварање вика у емисији.
Освојите изазове, стекните популарност и постаните славни! Осигурајте прилику да снимите уносне рекламе за производе и видите своје лице и име на огласним паноима за игре и ТВ рекламама. Гледајте како се ваш напредак прати кроз таблоидне часописе како бисте приказали своју популарност.

Uslovi prodaje prodavca

PRE KUPOVINE PROVERITE STANJE PREDMETA , posto se desava neretko da se predmet proda u radnji a sa limundo oglasa se skine na kraju radnog vremena.

*** Pouzecem mogu da saljem clanovima sa 10+ ocena ,bez negativnih ***

- Kada prispe posiljka,javite da li je sve u redu. Ukoliko to ipak ne ucinite u roku od 48h,smatracu da nema nikakvih problema .

Prodavac

NikolaKONZOLE
NikolaKONZOLE (768)

98,28% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.352 pozitivnih ocena

Leskovac, Jablanički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 106031549