Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Star Trek Bridge Crew VR - PS4 igra

406 pregleda
1 želi ovaj predmet

Star Trek Bridge Crew VR - PS4 igra

Cena: 2.390 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

NikolaKONZOLE

NikolaKONZOLE

(768)

98,28% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.352 pozitivnih ocena

Leskovac, Jablanički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

Original igrica za Playstation 4 na ENGLESKOM jeziku.

CD je kao NOV, bez ijedne tackice ili bilo kakvih riseva.

Igra je testirana i pre samog postavljanja na oglas , u potpunosti je ispravna.

Da biste bili 100% sigurni u sve sto je napisano iznad, osim osnovnih slika samog stanja igre , imate prilozene slike cak i dok je CD u radu ( POSLEDNJE SLIKE U OGLASU ) .



Ima dosta odlicnih naslova u mojim aukcijama.




OPIS IGRICE :



NOVA IGRA U VIRTUELNOJ REALNOSTI JE NAZVANA STAR TREK: BRIDGE CREW I RADI SE O INTERAKTIVNOM ISKUSTVU ZA ČETIRI IGRAČA KOJE JE SMEŠTENO U JJ ABRAMSOV STAR TREK UNIVERZUM.
Gejmeri će u igri moći biti kapetani, članovi taktičkog tima, inženjeri, ili osobe za kormilom Aegis svemirskog broda. Star Trek: Bridge Crew bi prema očekivanjima trebalo gejmerima da ponudi impresivno iskustvo virtuelne realnosti, a omogućiće gejmerima da skeniraju objekte u svemiru, a takođe i prikaz važnih informacija u igri na ekranu. Gejmeri će se baviti misijama u igri koje će biti kako nasumično generisane, tako i fokusirane na sjajnu priču. U igri će se sve svoditi na to kako gejmeri i njihova posada pristupaju kritičnim situacijama, tako da mogu da preuzmu Kirkov pristup ili neki mnogo metodičniji, poručio je Dejvid Votajpka kreativni direktor Red Storma koji je vodio razvoj igre. Igra će biti objavljena za PlayStation VR, Oculus Rift i HTC Vive kontrolere.

Uslovi prodaje prodavca

PRE KUPOVINE PROVERITE STANJE PREDMETA , posto se desava neretko da se predmet proda u radnji a sa limundo oglasa se skine na kraju radnog vremena.

*** Pouzecem mogu da saljem clanovima sa 10+ ocena ,bez negativnih ***

- Kada prispe posiljka,javite da li je sve u redu. Ukoliko to ipak ne ucinite u roku od 48h,smatracu da nema nikakvih problema .

Prodavac

NikolaKONZOLE
NikolaKONZOLE (768)

98,28% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.352 pozitivnih ocena

Leskovac, Jablanički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 114732557