Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Samurai Warriors 4 Empires - PS4 igra

400 pregleda
1 želi ovaj predmet

Samurai Warriors 4 Empires - PS4 igra

Cena: 2.990 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

NikolaKONZOLE

NikolaKONZOLE

(768)

98,28% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.352 pozitivnih ocena

Leskovac, Jablanički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

Original igrica za Playstation 4 na ENGLESKOM jeziku.

CD je kao NOV, bez ijedne tackice ili bilo kakvih riseva.

Igra je testirana i pre samog postavljanja na oglas , u potpunosti je ispravna.

Da biste bili 100% sigurni u sve sto je napisano iznad, osim osnovnih slika samog stanja igre , imate prilozene slike cak i dok je CD u radu ( POSLEDNJE SLIKE U OGLASU ) .



Ima dosta odlicnih naslova u mojim oglasima.




OPIS IGRICE :



Самураи Варриорс 4 је хацк'н'сласх игра смештена у феудалном Јапану. Продуцирао га је Омега Форце, студио специјализован за овај жанр, а објавио Коеи Тецмо. Наслов је објављен на ПлаиСтатион 3, ПлаиСтатион Вита и ПлаиСтатион 4, а његово стварање асоцирало је на прославу 10. рођендана серије.

Самураи Варриорс је врста игре која се у Јапану назива "иккитоусен" - игра се заснива на борби са великим бројем противника. Пример ове конвенције је популарни серијал Династи Варриорс, иако се њена радња одвија у тзв. Доба Три краљевства, односно у старој Кини. Наравно, Самураи Варриорс 4 не мења формулу играња, али ипак уводи нека нова решења и брише прашину са старих.

Игра садржи преко 50 ликова познатих са страница јапанске историје (неки су доступни одмах, остали морају бити откључани), што је број за серију до сада. Можете бирати између традиционалног режима приче и потпуно новог Вагрант режима. У првом, ми бирамо наш лик као стандард, а затим пратимо историју њеног клана (радња зависи од порекла штићеника, хероји немају индивидуалне приче). У Вагрант Модеу, заузврат, играмо улогу луталице који путује кроз Јапан уроњен у ратне немире и обавља разне задатке које су му наручили генерали. У овом режиму можемо креирати сопствени лик одабиром изгледа и стила борбе.

У „ четворци“ су нова решења која утичу на борбени систем. Уз, на пример, могућност да се два лика одведу на бојно поље се враћају. Две новине су Годспеед Ацтион, способност која вам омогућава да се пробијете кроз групу војника непријатељске војске (не ради на великим рибама) и Сецрет Мусоу, способност која даје јасан ударац нашим нападима. Суштина игре је, наравно, резање препрека, али с времена на време ћемо такође морати да се боримо један на један.



Игра има режим за више играча.

Uslovi prodaje prodavca

PRE KUPOVINE PROVERITE STANJE PREDMETA , posto se desava neretko da se predmet proda u radnji a sa limundo oglasa se skine na kraju radnog vremena.

*** Pouzecem mogu da saljem clanovima sa 10+ ocena ,bez negativnih ***

- Kada prispe posiljka,javite da li je sve u redu. Ukoliko to ipak ne ucinite u roku od 48h,smatracu da nema nikakvih problema .

Prodavac

NikolaKONZOLE
NikolaKONZOLE (768)

98,28% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.352 pozitivnih ocena

Leskovac, Jablanički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 120107685