Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Overwatch ORIGINS Edition - PS4 igra

774 pregleda
3 želi ovaj predmet

Overwatch ORIGINS Edition - PS4 igra

Cena: 1.790 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

NikolaKONZOLE

NikolaKONZOLE

(768)

98,28% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.352 pozitivnih ocena

Leskovac, Jablanički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

Original igrica za Playstation 4 na ENGLESKOM jeziku.

ISPRAVNA u potpunosti, koriscena samo u kucnim uslovima.

Testirana i pre samog postavljanja na oglas, u potpunosti je ispravna.

Ima dosta odlicnih naslova u mojim aukcijama.

OPIS IGRICE :


Overwatch je prvi Blizzardov FPS naslov koji je još prve najave pre nešto više od godinu dana izazvao pravi haos u gejming svetu. Šest miliona zahteva za beta key govori u prilog tome. Koncept same igre je sledeći: 12 igrača podeljenih u dva tima od po šest koji moraju da osvoje delove mape za šta imaju ograničeno vreme ili da “ isprate konvoj” od ta čke A do tačke B. Oproban recept ali Blizzard ne bi bio Blizzard kada ne bi ubacio neki svoj za čin. Pored pucanja iz prvog lica, igrači koriste i magije koje su jedinstvene za svakog heroja te se stiče utisak da je u kalup klasične pucačine ubačen aspekt MOBA igara. Raznolikost heroja ostavlja dosta prostora za kombinacije, a činjenica da nakon svage pogibije u partiji možete da promenite heroja ostavlja prostora da u trenutku menjate tok partije. Interesantno je da je Blizzard na kraju partije ubacio Play of the game-kratak video sa najboljim potezom partije, a poslednjim patchom i mogućnost glasanja o učinku svojih saigrača i protivnika. Što se grafike tiče, ništa manje se nije ni očekivalo. Teksture su glatke, okruženje je prijatno za oko, mape su jedinstvene a heroji izgledaju kao da su izašli iz animiranog filma i iza svakog stoji neka ineresantna priča. Blizzard je ponovo objasnio.

Uslovi prodaje prodavca

PRE KUPOVINE PROVERITE STANJE PREDMETA , posto se desava neretko da se predmet proda u radnji a sa limundo oglasa se skine na kraju radnog vremena.

*** Pouzecem mogu da saljem clanovima sa 10+ ocena ,bez negativnih ***

- Kada prispe posiljka,javite da li je sve u redu. Ukoliko to ipak ne ucinite u roku od 48h,smatracu da nema nikakvih problema .

Prodavac

NikolaKONZOLE
NikolaKONZOLE (768)

98,28% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.352 pozitivnih ocena

Leskovac, Jablanički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 103239909