Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Need for Speed Rivals PS3 -samo disk-

108 pregleda
2 želi ovaj predmet

Need for Speed Rivals PS3 -samo disk-

Cena: 800 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

petar.pop

(776)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.057 pozitivnih ocena

Niš-Palilula, Nišavski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

Need for Speed Rivals PS3 -samo disk-

Odlično očuvana originalna igra samo disk bez omota

Igra je na engleskom jeziku

Svaka igra je instalirana i detaljno testirana!


Rivals se očigledno pokušava vratiti korenima, odnosno onome što je serijal učinilo tako popularnim još u 90-im godinama, a to su bile policijske potere.
Tada nešto neviđeno u utrkama, situacija gdje morate biti prvi, a istovremeno bežati od policije koja pokušava sprečiti i vas i vaše protivnike. Od onda je prošlo poprilično vremena, te je evoluirao i žanr kao i sam serijal. Sada ćete imati priliku loviti ili biti lovina.Inače veoma je vidljivo kako je ovaj NFS deo namenjen multiplayer modu. Grafički igra izgleda bajno i sjajno, sa lepim koloritom i gomilom detalja (naročito na kolima i unutar njih), uz sumnjivo intenzivno provejavanje raznog lišća, prašine i otpadaka (valjda kako bi se opravdala titula Frostbitea 3 kao true next-gen enginea). Osećaj brzine i vožnje je veoma korektan, uz prilično teška i inertna vozila koja zahtevaju uvežbavanje, naročito prilikom izlaska iz krivina. Najsvetlija tačka u celoj stvari je bezbolno implementiran co-op i multiplejer režim koji funkcioniše paralelno sa single player kampanjom (ukoliko ste on-line), i pruža mogućnost nadmetanja sa drugim živim igračima, uz momente koji uspevaju da izmame spontani aplauz (naročito deo u kojem odmetnici povećavaju svoj kreditni skor što dužom vožnjom i obavljanjem zadataka pre povratka u sklonište, dok policajci, s druge strane, mogu lepo da profitiraju i zaplene dotična sredstva, ukoliko uspeju da skembaju pobegulje).
Zamene ne radim
SONY Playstation 3

soni 3 igra

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Pažljivo pročitajte tekst aukcije, pažljivo pogledajte slike predmeta, ukoliko Vam se čini da je opis nepotpun pitajte, sačekajte odgovor i tek kada ste sigurni da želite da kupite predmet dajte ponudu.

Kupcima sa dosta pozitivnih ocena šaljem i pouzećem.

Svaki paket je adekvatno upakovan i zaštićen, a za eventualna oštećenja od strane kurirskih službi ne snosim odgovornost!

Za kupce iz Niša preuzimanje na mojoj adresi na Trošarini.

MOLIM neozbiljne kupce da ne licitiraju iz razonode!
Hvala

Prodavac

petar.pop (776)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.057 pozitivnih ocena

Niš-Palilula, Nišavski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 124457405