Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

NHL 08 - PS3 igra

130 pregleda
2 želi ovaj predmet

NHL 08 - PS3 igra

Cena: 790 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

NikolaKONZOLE

NikolaKONZOLE

(768)

98,28% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.352 pozitivnih ocena

Leskovac, Jablanički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

Original igrica za Playstation 3 nije na ENGLESKOM jeziku.  

Igra je testirana i pre samog postavljanja na oglas , u potpunosti je ispravna.

Da biste bili 100% sigurni u sve sto je napisano iznad, osim osnovnih slika samog stanja igre ,  imate prilozene slike cak i dok je CD u radu  ( POSLEDNJE SLIKE U OGLASU ) .    




Ima dosta odlicnih naslova u mojim oglasima.
 


OPIS IGRICE :  






Тренуци вештине – Штап вештине вам је дао моћ да изазовете голмана у НХЛ 07 – сада можете да имате меч 1 на 1 и да скинете противничког дефанзивца уз потпуну контролу. Користите штап да гурнете пак у простор и обиђете свог дефанзивца. Када будете соло напред, побољшано руковање палицом и прецизност шута даће вам комплет алата да победите свог голмана за тај одлучујући гол.
АИ у лету – Динамичка вештачка интелигенција прилагођава се сваком вашем потезу и у нападу и у одбрани, обећавајући да ће изазвати чак и највештије хокејаше. Паметни ЦПУ осећа ваше склоности попут тренера и врши неопходна прилагођавања да искључи ваше игре са новцем, приморавајући вас да прилагодите свој стил игре
Креирајте прилагођене игре – Уведите било који тим у режим за вежбање и тренирајте да извршите прилагођене игре за журбу и зону у игри. Да ли желите да ваш тим бициклира и игра ниско? Или хранити тачку за један тајмер? Снимите тачне потезе сваког играча у режиму вежбања и гледајте како их АИ вашег тима извршава у игри.
Нови мотор за клизање: Нова аналогна контрола брзине на левом штапићу даје вам разлику која вам је потребна да уђете у зону са контролом или да добијете налет брзине да бисте се попели на дефанзивца. Са новим анимацијама скејта и брзим одзивом, имате контролу над извођењем скретница да бисте одржали брзину или урезали уске завоје за тренутну промену смера.
Развијте АХЛ играче – 29 АХЛ тимова – врхунска развојна лига за НХЛ – су ексклузивно представљени и у потпуности се могу играти. Развијајте свој таленат са својим мањим партнером док не будете спремни да их позовете за емисију. Будите ГМ и управљајте својим тимом од нуле, а да останете испод границе плата.

Uslovi prodaje prodavca

PRE KUPOVINE PROVERITE STANJE PREDMETA , posto se desava neretko da se predmet proda u radnji a sa limundo oglasa se skine na kraju radnog vremena.

*** Pouzecem mogu da saljem clanovima sa 10+ ocena ,bez negativnih ***

- Kada prispe posiljka,javite da li je sve u redu. Ukoliko to ipak ne ucinite u roku od 48h,smatracu da nema nikakvih problema .

Prodavac

NikolaKONZOLE
NikolaKONZOLE (768)

98,28% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.352 pozitivnih ocena

Leskovac, Jablanički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 122688245