Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Guitar Hero World Tour - PS2 igra

925 pregleda
2 želi ovaj predmet

Guitar Hero World Tour - PS2 igra

Cena: 1.990 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

NikolaKONZOLE

NikolaKONZOLE

(768)

98,28% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.352 pozitivnih ocena

Leskovac, Jablanički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

Original igrica za Playstation 2 na ENGLESKOM jeziku.

ISPRAVNA u potpunosti, koriscena samo u kucnim uslovima. CD SE POKRECE BEZ IKAKVIH POTESKOCA. Gameplay same igre, kao i svaki MOVE i INTRO se ucitavaju glatko i bez seckanja.

Testirana i pre samog postavljanja na oglas.



VAZNO : Napravio sam izuzetak kada su original igre za PS2 u pitanju, s obzirom na njihovu starost 15+ godina . Kako bi se kupci uverili u iznad opisano, osim slikanja same kutije i CD-a, pri testiranju sam uradio i fotografije od igre u samom GAMEPLAY-u i glavnom meniju. ( slike na uvid ) .


Ima dosta odlicnih naslova u mojim aukcijama.


OPIS IGRICE :


Светска турнеја Гуитар Херо удаје се за гитарско играње Гуитар Херо-а, уз заједничко бендовно искуство које комбинује најнапредније бежичне инструменте са револуционарним новим начинима играња на мрежи и ван ње. Игра садржи глатку, ново редизајнирану гитару, оригинални електронски бубањ и микрофон, као и иновативни музички креатор Мусиц Студио-а који омогућава играчима да компонују, сниме, уређују и деле своје сопствене роцк анд ролл химне, заједно са мрежном бендовском каријером и Осам играча „Битка за оркестре.“ Светска турнеја Гуитар Херо састоји се у потпуности од мастер снимака неких од највећих класичних и модерних рок бендова свих времена, укључујући Оззи Осбоурне, Ван Хален, Линкин Парк, Тхе Еаглес, Сублиме и многе друге. Поред тога, игра нуди знатно више локализоване музике за преузимање него икада раније на свим конзолама следеће генерације. Надобудне рок звезде такође добијају креативну лиценцу да у потпуности прилагоде све, од изгледа и инструмената својих ликова до логотипа и омота албума свог бенда. Садржи три јастучића бубња, две подигнуте чинеле и педалу за ударање басова, контролер бубња комбинује веће и тише главе бубња осетљиве на брзину са меканом гуменом конструкцијом за испоруку аутентичног одскока и лако се поставља, помера, квари и складишти. Виртуални музичари могу да доживе своје рокенрол фантазије свирајући било који инструмент или било коју комбинацију инструмената, уз потпуно искуство бенда. Светска турнеја Гуитар Херо уводи режим Баттле оф тхе Бандс који омогућава осам играча да се придруже на мрежи и изазивају једни друге да појаве ко је најбољи од најбољих. У опсегу Банд, до четири играча могу да се заглаве заједно, на мрежи или ван ње, док напредују кроз игру, а у режиму каријере за једног играча, играчи могу да заглаве било који од инструмената у напредовању гранања места, што им омогућава да искотрљају редослед по њиховом избору. Музички студио игре омогућава играчима да изразе своју музичку креативност дајући им приступ комплетном комплету алата за креирање дигиталне музике од нуле, користећи све инструменте, а затим пуштају своје композиције у игри. Креатори музике могу да деле своје снимке са својим пријатељима на мрежи путем ГХТунес-а, где други играчи могу да преузму своје јединствене композиције и пусте их.

Uslovi prodaje prodavca

PRE KUPOVINE PROVERITE STANJE PREDMETA , posto se desava neretko da se predmet proda u radnji a sa limundo oglasa se skine na kraju radnog vremena.

*** Pouzecem mogu da saljem clanovima sa 10+ ocena ,bez negativnih ***

- Kada prispe posiljka,javite da li je sve u redu. Ukoliko to ipak ne ucinite u roku od 48h,smatracu da nema nikakvih problema .

Prodavac

NikolaKONZOLE
NikolaKONZOLE (768)

98,28% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.352 pozitivnih ocena

Leskovac, Jablanički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 98384925