Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Bioshock The Collection PS4 2 diska - 3 igre

99 pregleda
1 želi ovaj predmet

Bioshock The Collection PS4 2 diska - 3 igre

Cena: 2.190 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

petar.pop

(776)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.057 pozitivnih ocena

Niš-Palilula, Nišavski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno
  • Za platformu Sony Playstation 4
  • Žanr Pucačka

Bioshock The Collection PS4

Igra se sastoji od 2 Blu-Ray disk ai 3 igre

Odlično očuvana originalna igra sa knjižicom i ukrasnim kartonskim omotom

Igra je na engleskom jeziku

Svaka igra je instalirana i detaljno testirana!

BIOSHOCK - THE COLLECTION SADRŽI:
• Bioshock igru iz 2007. godine
• Bioshock 2 igru iz 2010. godine
• Bioshock Infinitive iz 2013. godine
• Sve DLC-ove




BIOSHOCK JE SIGURNO JEDAN OD NAJUTICAJNIJIH, NAJBOLJIH SERIJALA IGARA KOJI SU SE POJAVILI NA PROŠLOJ GENERACIJI KONZOLA. KAKO TO OBIČNO BIVA U OVOJ GENERACIJI KONZOLA, DOČEKALI SMO I REMASTER IZDANJE OVE PRVA TRI DELA, POD IMENOM BIOSHOCK - THE COLLECTION.
Remaster Bioshock (2007) - Radnja u Bioshocku se dešava 60tih godina prošlog veka u gradu Rapture. Tajkun Andrew Ryan je sagradio grad sredinom 40tih za društvenu elitu, gde će živeti i raditi, daleko od običnih smrtnika i radničke klase. Dno okeana često sadrži tajne za koje niko ne zna, tako su i ovde naučnici pronašli supstancu pod nazivom ADAM, koja se nalazi u morskim puževima. Remaster Bioshock 2 (2010) - Priča se ovde dešava oko deset godina nakon završetka originala. Vi ste ovoga puta u ulozi Subject Delta – Big Daddy-ja koji je zapušten od strane svog kreatora. Kakva se situacija razvila u Rapture-u? Probuđeni ste, i treba da otkrijete šta se dešava i koja je vaša svrha u ovom totalno nepoznatom mestu. Remaster Bioshock Infinitive (2013) - Za razliku od fantastičnog podvodnog sveta, radnja Infinite se dešava u gradu među oblacima. Irrational Games nekako znaju da idu samo iz krajnosti u krajnost, bez bilo kakve potrebe da bace pogled na ono šta je između. Ovaj deo franšize nije dobio apsolutno nikakvo poboljšanje na PC-u. Moglo bi se reći totalno očekivano, uzevši u obzir da je igra izašla 2013. godine. Sa jedne strane to nije tako skoro, dok sa druge, ipak, i ne tako davno da bi tehnologija značajno napredovala, tako da nije bilo potrebe za većim promenama. Infinite je i dan danas više nego okej na PCu, a izgleda da će tako i ostati do daljnjeg.

Zamene ne radim!

Sony Playstation 4 PS4 Soni4

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Pažljivo pročitajte tekst aukcije, pažljivo pogledajte slike predmeta, ukoliko Vam se čini da je opis nepotpun pitajte, sačekajte odgovor i tek kada ste sigurni da želite da kupite predmet dajte ponudu.

Kupcima sa dosta pozitivnih ocena šaljem i pouzećem.

Svaki paket je adekvatno upakovan i zaštićen, a za eventualna oštećenja od strane kurirskih službi ne snosim odgovornost!

Za kupce iz Niša preuzimanje na mojoj adresi na Trošarini.

MOLIM neozbiljne kupce da ne licitiraju iz razonode!
Hvala

Prodavac

petar.pop (776)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.057 pozitivnih ocena

Niš-Palilula, Nišavski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 129064477