Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Battlefield 4 PS4 (samo disk)

452 pregleda
2 želi ovaj predmet

Battlefield 4 PS4 (samo disk)

Cena: 800 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

petar.pop

(776)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.057 pozitivnih ocena

Niš-Palilula, Nišavski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

Battlefield 4 PS4 (samo disk)

Odlično očuvana originalna igra samo disk

Igra je na engleskom jeziku

Svaka igra je instalirana i detaljno testirana!


BATTLEFIELD 4 JE AKCIONI BLOKBASTER SAČINJEN OD MOMENATA KOJI BRIŠU LINIJU IZMEĐU IGRE I SLAVE. NOŠEN SLEDEĆEGENERACIJSKOM SNAGOM I KVALITETOM FROSTBITE 3 ENDŽINA, BATTLEFIELD 4 VAM PRUŽA DRAMATIČNO ISKUSTVO KAO NIKADA DO SADA.
Samo u Battlfield 4 možete uništiti građevine koje se isprečuju između vas i neprijatelja. Samo u Battlefield 4 ćete voditi napad sa krme bornog čamca. Battlefield 4 vam daje slobodu da budete više i učinite više dok koristite svoje prednosti i vajate svoj lični put ka pobedi. Kao dodatak već slavnom multiplejeru, Battlefield 4 nam donosi i napetu, snažnim karakterima vođenu kampanju koja se odigrava u 2020. godini, 6 godina nakon prethodne igre, počinje evakuacijom američkog VIP-a iz Šangaja i prati napore vašeg tima da pronađe put kući u svetu gde najveće sile samo što nisu počele otvoreni rat. Prepustite se parališućem haosu rata kako vam to samo Battlefield može omogućiti. Ključne novine i unapređenja su između ostalog: – promenljiv teren i okruženje koje reaguje na svaki vaš potez – grafika i zvuk koji će vam priuštiti novu dozu hiperrealizma i učiniti igru još napetijom, dramatičnijom i ljudskijom – moć da dominirate kako kopnom, tako i vazdušnim i vodenim prostorima uključujući i prenapucane borbe u čamcima.

Zamene ne radim!

Sony Playstation 4 PS4 Soni4

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Pažljivo pročitajte tekst aukcije, pažljivo pogledajte slike predmeta, ukoliko Vam se čini da je opis nepotpun pitajte, sačekajte odgovor i tek kada ste sigurni da želite da kupite predmet dajte ponudu.

Kupcima sa dosta pozitivnih ocena šaljem i pouzećem.

Svaki paket je adekvatno upakovan i zaštićen, a za eventualna oštećenja od strane kurirskih službi ne snosim odgovornost!

Za kupce iz Niša preuzimanje na mojoj adresi na Trošarini.

MOLIM neozbiljne kupce da ne licitiraju iz razonode!
Hvala

Prodavac

petar.pop (776)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.057 pozitivnih ocena

Niš-Palilula, Nišavski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 110564265