Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Assassins Creed III ( 3 ) Remastered - PS4 igra

266 pregleda
0 želi ovaj predmet

Assassins Creed III ( 3 ) Remastered - PS4 igra

Cena: 3.490 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

NikolaKONZOLE

NikolaKONZOLE

(768)

98,28% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.352 pozitivnih ocena

Leskovac, Jablanički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

Original igrica za Playstation 4 na ENGLESKOM jeziku.

Igra je testirana i pre samog postavljanja na oglas , u potpunosti je ispravna.

Da biste bili 100% sigurni u sve sto je napisano iznad, osim osnovnih slika samog stanja igre , imate prilozene slike cak i dok je CD u radu (POSLEDNJE SLIKE U OGLASU ) .



Ima dosta odlicnih naslova u mojim oglasima.




OPIS IGRICE :



Assassin’s Creed III Remastered takođe dolazi i sa Assassin’s Creed Liberation Remastered-om, koji će vam pružiti nezaboravno iskustvo i nezaboravnu priču, kroz koju će vas Aveline voditi. Sa njom ćete proći prepune ulice New Orleans-a, kao i razna borbena polja. Dodatno, svi solo DLC-jevi iz originalne igrice “ Benedict Arnold Missions” , “ Hidden Secrets” i ” Tyranny of King Washington” . Ključne stavke:
Najlepša verzija igre : 4k rezolucija, kao i HDR-u na PS4 Pro i Xbox One X platformama, kao i na PC-ju. Pored toga, očekuje nas 1080p na PS4 i Xbox One konzolama, bolje teksture, nova svetla kao i dodatni delovi koji su doprineli poboljšanju grafike. Novi modeli karaktera, promena publike kao i samog okruženja.
Borba za slobodu tokom Ameriške revolucije : U ulozi Konera, kojem je majka Amerikanka, a otac Britanac, proživljavate Američku revoluciju kroz ovu igru, kako biste spasli svoju zemlju.
Povećan i raznolik svet : Konorova priča će vam omogućiti da istražite unikatna okruženja: London, New York, The Frontier.
Assassin’s Creed III Remastered takođe dolazi i sa Assassin’s Creed Liberation Remastered-om.
Svi solo DLC-jevi:
Benedick Arnold : Četiri sećanja koja prikazuju Konerove pokušaje da pokaže Benedict Arnold-ove planove da preda West Point Britanskoj Armiji.
Hidden Secrets Pack : Tri misije koje dodaju još sat vremena gameplay-a. Vodiće vas od Lost Mazan Ruins-a do velikih mora. Svaki uspeh vam se nagrađuje dodatnim in-game oružjem. Igrači će takođe dobiti 2 single-player skina koji uključuju otiginalnu uniformu kapetana od Aquila i tradicionalnok kolonialnog asasina.
Tyranny of King Washington : Priča iz tri dela u kojoj istražujete alternativnu realnost u kojoj George Washington dobija nepobedljivu moć.

Uslovi prodaje prodavca

PRE KUPOVINE PROVERITE STANJE PREDMETA , posto se desava neretko da se predmet proda u radnji a sa limundo oglasa se skine na kraju radnog vremena.

*** Pouzecem mogu da saljem clanovima sa 10+ ocena ,bez negativnih ***

- Kada prispe posiljka,javite da li je sve u redu. Ukoliko to ipak ne ucinite u roku od 48h,smatracu da nema nikakvih problema .

Prodavac

NikolaKONZOLE
NikolaKONZOLE (768)

98,28% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.352 pozitivnih ocena

Leskovac, Jablanički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 119326277