Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Nintendo 64 Konzola+dzojstik

400 pregleda
25 želi ovaj predmet

Nintendo 64 Konzola+dzojstik

Prodat na aukciji!

Datum kupovine: 09.04.2024. u 20:14

Kupljen za: 3.250 RSD

Broj ponuda: 18 ponuda

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

borko70

(2.007)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

5.528 pozitivnih ocena

Požarevac, Braničevski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

Polovno-ispravno.Prodaje se sa dzojstikom i adapterom.

Uslovi prodaje prodavca

Ukoliko niste potpuno sigurni u preciznost opisa ili vam fotografije nisu dovoljne da procenite stanje predmeta, molim vas da ne učestvujete u licitaciji. Robu šaljem u roku od tri dana nakon prijema uplate na moj tekući račun, a troškove slanja snosi kupac. Važno je napomenuti da ukoliko u opisu stoji da predmet nije testiran, to znači da, zbog nedostatka vremena, kablova ili odgovarajuće opreme za testiranje, nije prošao testiranje.

Molim vas da poštujete rokove za kontakt i uplatu. Lično preuzimanje nije moguće. Unapred zahvaljujem na razumevanju da se ne pregovara o ceni tokom trajanja aukcije, te da se eventualne ponude isključivo šalju putem Limundo poruka.

Račun za uplatu koji dobijete od Limunda je moj lični račun i tačan je. Bez ikakvih dodatnih pitanja u vezi sa računom. Naglašavam da šaljem isključivo City Expressom i ne prihvatam druge opcije slanja. Poštanska tarifa se plaća unapred.

Molim vas da potvrdite adresu, kako bih mogao bez odlaganja izvršiti slanje. Limundo će vas obavestiti kada je zakazan dolazak kurira i pružiti broj pošiljke. Za eventualna kašnjenja u isporuci, kontaktirajte City Express putem telefona: +381 11 30 93 000.

Napomena: Neću odgovarati na pitanja o poslednjoj ceni tokom trajanja aukcije, kao ni na velikodušne ponude. Ako vam navedeni uslovi nisu prihvatljivi, molim vas da ne učestvujete u licitaciji. Zahvaljujem svima koji poštuju moje uslove prodaje i želim vam srećnu licitaciju!

Prodavac

borko70 (2.007)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

5.528 pozitivnih ocena

Požarevac, Braničevski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 131480129