Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

K&F concept Stativ SA254T1 sa loptom glave KF-28

45 pregleda
2 želi ovaj predmet

K&F concept Stativ SA254T1 sa loptom glave KF-28

Cena: 16.600 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

vetvet

(2)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

5 pozitivnih ocena

Beograd-Voždovac, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Visina stativa za kamere 240 cm, 4 sekcije, napravljen od legure magnezijuma-aluminijuma, lak, profesionalni stativa sa glavom lopte za DSLR SLR kamere.

Maksimalna visina i težina: 2,4 m, 10 kg sa poprečnim centralnim (središnjim) stubom.

Karakteristike
Savršena podesivost - Radna visina SA254T1 stativa može se podesiti od 69 cm do 238 cm za nekoliko sekundi. Bez centralnog stuba, stativ može da se proteže do 172 cm, veoma stabilan i fleksibilan. Monopod se takođe može postaviti od 58 cm do 250 cm. Savršen za reportažu i sportsku fotografiju.
90 stepeni središnjeg stuba - Pored vertikalne ekstenzije, 90 stepeni centralni stub sistem takođe omogućava prelazak na horizontalu i na taj način nudi neverovatne mogućnosti tokom snimanja, a, posebno za makro fotografiju i fotografiju raznih proizvoda.
Visoka prenosivost - Za transport, noge stativa mogu se sklopiti za 180 stepeni, što smanjuje veličinu pakovanja na samo 57 cm. Stativ kamere sa glavom lopte teži samo 2 KG, veoma lagan i kompaktan.
360 ° Panorama – KF-28 lopta glava foto stativa sa stepenom skale omogućava 360° panorama rotaciju i optimalno poravnanje u portretnom i pejzažnom formatu; Glava lopte prečnika 28 mm je stabilnija i sa novim dizajnom za prigušivanje bez ulja, kamera može lako da pomera bilo koji položaj.
Brzo zaključavanje - Metalni rotacioni zatvarači za brzo uklanjanje i zaključavanje stativ nogu, stabilniji od preklopnih zatvarača.

Dostava: lično u Beogradu ili DHL ili slično.
Plaćanje pri preuzimanju

Uslovi prodaje prodavca

Prodavac

vetvet (2)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

5 pozitivnih ocena

Beograd-Voždovac, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 131436761