Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

smart wi fi uticnice-2 kom

33 pregleda
2 želi ovaj predmet

smart wi fi uticnice-2 kom

Prodat na aukciji!

Datum kupovine: 31.03.2024. u 20:55

Kupljen za: 1.299 RSD

Broj ponuda: 1 ponuda

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

maserati67

(428)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

558 pozitivnih ocena

Bor, Borski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Proizvođač europa
  • Mane i oštećenja Nema

cena je za 2 kom
【Управљање гласом и даљинско управљање】Са ТУИА бесплатном апликацијом, можете да контролишете уређаје повезане на Алека утичнице у било ком тренутку. Ради са Амазон Алека или Гоогле Ассистант-ом и ИФТТТ-ом. управљајте својим уређајима путем гласовне контроле.
Календар и тајмер Можете да подесите време за аутоматско укључивање и искључивање електронских уређаја у складу са вашим потребама како бисте избегли непотребно време приправности и смањили потрошњу енергије.
【Сигурносни дизајн】 Са ПЦ материјалом отпорним на пламен и дугим веком трајања. Паметни ВиФи конектор има функцију аутоматског искључивања и подржава до 2300В, 10А. Када је струја преоптерећена, паметни утикач ће се аутоматски искључити како би заштитио уређај и испунио све безбедносне захтеве.
【Групни уређаји и породично дељење】 Подесите групу за све Ви-Фи утичнице и контролишите их једном командом. Поделите своје паметне утичнице са свим члановима породице у једном минуту, свако може лако да их контролише. Ако имате било каквих питања, слободно нас контактирајте.
Сет: унутрашњи утикач и водоотпорни спољни утикач се користе заједно, мобилни телефон може истовремено да контролише унутрашње осветљење баште. Олакшајте свој живот.

Uslovi prodaje prodavca

Prodavac

maserati67 (428)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

558 pozitivnih ocena

Bor, Borski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 132679341