Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Laboratorijsko napajanje-ručna izrada Besplatna dostava

876 pregleda
11 želi ovaj predmet

Laboratorijsko napajanje-ručna izrada Besplatna dostava

Cena: 6.500 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

prijateljica

prijateljica

(564)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.196 pozitivnih ocena

Odžaci, Zapadnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Proizvođač Ručna izrada
  • Mane i oštećenja Nema

DC izvor sa fixnim naponima od 3,3V, 5V, 12V, -5V i -12V i sa regulacijom napona od 0-10,5V. DC izvor sadrži i infra crveni tester za daljinske upravljače (Led dioda dole) kako bi proverili svoj daljinski da li radi i da li rade svi tasteri. Ima 1 USB priključak za punjenje telefona , tableta itd. Led displej prikazuje napon koji podesite potenciometrom i izlaz tog napona je sa desne strane ispod potenciometra. Prekidač služi za aktiviranje svih napona osim USB-a koji je stalno aktivan kako ne bi morao da bude uključen samo zbog punjenja telefona. Uz DC izvor dobijate 5 kablića sa priključcima i štipaljkama i USB charger doctor koji meri napon na USB priključku i struju koju vuče priključen uređaj. Hlađenje je namešteno kulerom od 120mm kako bi se adekvatno hladio kod većeg opterećenja. Gornja leva Led dioda prikazuje da li je uređaj na standby, ON ili block modu. Kada je na Standby modu svetli plava dioda i to znači da je aktivan samo USB izlaz (5V), kada je upaljen, svetli zelena dioda i onda su prisutni svi naponi a kada je u block modu žmirće crvena dioda što znači da je DC izvor zablokirao zbog nekog kratkog spoja i onda je dovoljno samo otkačiti uređaj koji ga je zablokirao i ugasiti i nanovo upaliti uređaj. Nadam se da je sve objašnjeno kako treba, ako nekome nešto nije jasno neka pita. Nemote mi tražiti smanjivanje cene jer je uloženo dosta truda i rada a i novih elemenata kako bi uređaj bio što bolji, efikasniji i na izgled prihvatljiv.

Uslovi prodaje prodavca

OBAVEZNO PROČITATI!!!
Na nerealne ponude na opciji "Ponudi Manje", ne odgovaram.
Na predmete koji su sa besplatnom dostavom, ne prihvatam nuđenje manje cene.
Robu šaljem isključivo nakon uplate na račun ili kako je naznačeno na aukciji. Sve što vas zanima pitajte pre kupovine kako ne bi došlo kasnije do nekih nesporazuma. Nakon kupovine dobijate broj računa za uplatu i kupljene predmete šaljemo sledećeg dana od evidentirane uplate na računu.

Prodavac

prijateljica
prijateljica (564)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.196 pozitivnih ocena

Odžaci, Zapadnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 122806405