Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

TECHNICS 1200 MK2 / Gramofon / Legenda!

2.412 pregleda
18 želi ovaj predmet

TECHNICS 1200 MK2 / Gramofon / Legenda!

Prodat na aukciji!

Datum kupovine: 06.07.2015. u 21:40

Kupljen za: 17.010 RSD

Broj ponuda: 62 ponude

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

segjorka

(142)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

185 pozitivnih ocena

Beograd-Novi Beograd, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Neispravno
  • Proizvođač Technics
  • Funkcije Gramofon
  • Uz uređaj ide Strujni kabal
  • Mane i oštećenja Ima

Prodajem legendarni gramofon Technics 1200 mk2. Donešen iz Austrije. Neko je nestručno probao da ga restaurira. Kad se upali, tanjir vrti, ali ne prebacuje sa 33 na 45. Nema poklopac. U svakom slučaju ide kao neispravan. Vidim da na oglasima cene idu i do 600 evra (našminkani-plastifikacija košta oko hiljadu dinara), a vi prosudite koliko ovaj vredi!
Srećna licitacija!

Uslovi prodaje prodavca

1. Za sve predmete koje postavljam imate detaljne opise na internetu, ukoliko ukucate tekst pre kose crte koji stoji u samom naslovu.
2. Licitirane predmete možete preuzeti lično, pouzećem i putem brze pošte nakon izvršene uplate. Predmete koje brza pošta ne prima(npr. nameštaj) možete preuzeti lično ili sami organizovati transport.
3. Molim sve kupce da pre licitiranja dobro razmisle o tome da li imaju dovoljno novaca za predmet koji žele da kupe i da li im je isti neophodan.
4. Za vreme aukcije vrlo rado odgovaram na sva dodatna pitanja, osim na ona koja su maliciozna i ona koja već imaju logične odgovore.
5. Ukoliko sam napravio grešku prilikom postavke ili opisa predmeta koji se licitira, unapred se izvinjavam!...Nisam namerno! Napominjem da sam pošten čovek i da nemam nameru da nekog na bilo koji način prevarim, pa to od drugih i očekujem. Ukoliko dodje do bilo kakvog problema mojom krivicom, nakon završetka aukcije, vrlo sam rad da ga rešim i ispravim.
6. Molim vas da me za vreme i nakon završetka aukcije kontaktirate isključivo preko Limundo poruka, osim ako telefonski razgovor nije neophodan.
Srdačno,
Segjorka

Prodavac

segjorka (142)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

185 pozitivnih ocena

Beograd-Novi Beograd, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 37669101