Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

G Lampa Zvucnik i Punjac NOVA Google 3 u 1 Pametna RGB

173 pregleda
11 želi ovaj predmet

G Lampa Zvucnik i Punjac NOVA Google 3 u 1 Pametna RGB

Cena: 1.799 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

Darislav

(450)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

504 pozitivnih ocena

Smederevo, Podunavski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Uz uređaj ide Kabl
  • Funkcije MP3, Radio, Lampa Zvucnik i Punjac
  • Proizvođač Ostalo
  • Mane i oštećenja Nema

Cene nisu fiksne, odredite ih sami. Ukoliko budete realni, lako cemo se dogovoriti. Nemojte se stideti cenkanja, ovo nije prodavnica, tako da je svaki dogovor moguc : ) Za kupovinu vise komada, moguca je veca korekcija cene. Cenu u inostranstvu mozete videti na linku ispod.



Upotpunite svoj prostor vrhunskom kombinacijom zvuka i svetlosti uz pametnu G RGB Lampu. Ova moderna multifunkcionalna lampa je opremljena bluetooth zvučnikom, brzim bežičnim punjačem i spektakularnim RGB svetlom za sinhronizaciju muzike stvarajući jedinstveno audiovizuelno iskustvo.



Uživajte u bežičnom strimovanju muzike putem integrisanog bluetooth zvučnika. Povežite svoj pametni telefon, tablet ili drugi bluetooth uređaj i prepustite se bogatom zvuku koji ispunjava prostoriju.



Dodatna praktičnost dolazi u vidu bežičnog punjača koji vam omogućava da istovremeno napunite svoje bežično kompatibilne uređaje. Bez nereda od kablova, samo postavite svoj telefon ili drugi uređaj na lampu i iskoristite brzo i efikasno bežično punjenje.



Ali to nije sve! RGB svetlo za sihronizaciju muzike u 6 režima dodaje spektakularnu dimenziju vašem prostoru. Kada pustite muziku, svetlo se sinhronizuje s ritmom i melodijskim linijama, stvarajući fascinantan vizuelni prikaz. Birajte između različitih svetlosnih efekata, podešavajte boje i prilagođavajte ambijent prema svom raspoloženju.



Snažan Bluetooth 5.0 signal, dvostruki zvučnik sa RGB režimom sinhronizacije muzike. Pametna G RGB lampa donosi novu dimenziju zabave i estetike u vaš dom ili poslovni prostor. Prepustite se savršenom spoju zvuka i svetlosti i stvorite jedinstvenu atmosferu koja će oduševiti sve vaše čula.



Za sve ostale informacije, mozete nas kontaktirati ovde.

Pogledajte i nase ostale oglase. Za prave kupce, nijedna cena nije fiksna.
Unapred hvala

Uslovi prodaje prodavca

Prodavac

Darislav (450)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

504 pozitivnih ocena

Smederevo, Podunavski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 129976381