Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

BLAUPUNKT PIB 100 WH Sockets Internet Radio, WLAN

665 pregleda
19 želi ovaj predmet

BLAUPUNKT PIB 100 WH Sockets Internet Radio, WLAN

Prodat na aukciji!

Datum kupovine: 31.03.2024. u 22:21

Kupljen za: 3.555 RSD

Broj ponuda: 32 ponude

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

toni4neo

(2.202)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

2.759 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno
  • Proizvođač Blaupunkt
  • Funkcije Radio
  • Uz uređaj ide nema dodatnih predmeta
  • Mane i oštećenja Nema

Predmet Aukcije je ispravan i testiran Blaupunkt Internet Radio PIB 100 WH. Internet Radio-Uticnica sa velikim LCD ekranom, digitalnim radiom, bluetooth strimingom, alarmom, memorisanjem stanica i sleep tajmerom.

Internet radio:
Mali radio sa utičnicom nudi vam opsežan prijem do 10.000 Internet radio stanica, koje se emituju bežično, a samim tim i preko Wi-Fi. Pored toga, radio u režimu pripravnosti prikazuje 4-dnevnu prognozu vremena za pribl. 2000 gradova.
Displej: Radio sa digitalnom utičnicom ima LCD ekran u boji, koji prikazuje informacije o stanici kao što su vreme, ime izvođača ili radio stanica. Zahvaljujući RDS funkciji, radio se može automatski prebaciti na stanicu sa najvišim prijemom.
Strimovanje muzike: uživajte u integrisanoj Bluetooth funkciji i uživajte u ličnoj omiljenoj muzici sa pametnog telefona, tableta ili računara. Pored toga, moguća je reprodukcija medija sa računara putem mrežnog striminga (UPnP standard, MP3, VMA i VAV) i kontrole aplikacije putem pametnog telefona. Tako da možete slušati svoje omiljene pesme u bilo kom trenutku preko malog radija.
Zvuk i dizajn: naš radio vam nudi veoma kompaktan zvučnik koji se integriše u svaki enterijer u jednostavnoj beloj eleganciji. Radio sa utičnicom ima LCD ekran sa pozadinskim osvetljenjem i bogat zvuk koji generiše pasivni bas radijator. Snaga muzike je 2 vata RMS.
Karakteristike: Radio ima displej u boji od 2,4 inča sa pozadinskim osvetljenjem i omogućava vam da birate između dve funkcije alarma. Ili vas probudi muzika ili odaberete funkciju alarma. Pored toga, dva vremena alarma su podesiva (dvostruki alarm). Naš radio vam nudi tajmer za spavanje, koji možete podesiti do 180 minuta.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje PostNet (pre slanja), Ostalo (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje BEX, Lično preuzimanje, Post express, Pošta

Prodavac

toni4neo (2.202)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

2.759 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 132751477