Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

D Light Aura v2 -Pro Epilator svetlom sa 600.000 impuls

225 pregleda
1 želi ovaj predmet

D Light Aura v2 -Pro Epilator svetlom sa 600.000 impuls

Cena: 24.000 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

BoleSivi

(142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Proizvođač Ostalo

Light Aura v2 kompaktni pulsni svetlosni epilator opremljen je kondenzatorom visokih performansi koji može da isporuči do 6,7j/cm², ova funkcija zajedno sa tehnologijom ogledala će obezbediti veću efikasnost i bolji komfor tokom tretmana. Zahvaljujući komponentama najnovije generacije bilo je moguće povećati snagu smanjenjem dimenzija mašine opremljene novim ergonomskim dizajnom koji njome čini posebno lako rukovanje.

Postoji 10 nivoa intenziteta i oni će vam dati mogućnost da personalizujete tretman na osnovu vašeg fototipa. Unutar paketa se nalazi i kartica koja se koristi kao smernica u početnoj fazi tretmana da bi se razumelo koji intenzitet koristiti u skladu sa tipom kože/dlaka koji se tretira, što je viši nivo izabrane energije i veća je efikasnost. tretmana. .

Biće moguće birati između 2 režima rada bez kompromisa u snazi.

Režim jednog blica:

U ovom režimu, blic se emituje svaki put kada se pritisne dugme, što vam omogućava da preciznije radite na teškim delovima kao što su brkovi ili bikini zona, ali se može koristiti i za preciznije tretiranje svih ostalih delova tela.

Režim pomeranja:

Režim pomeranja se aktivira držanjem dugmeta za blic u trajanju od 3 sekunde, nakon čega ga možete otpustiti i mašina će automatski emitovati ponavljajuće bliceve ​​kad god prozor blica dođe u kontakt sa kožom. Ovaj način rada je posebno pogodan za tretiranje velikih površina kao što su noge ili muška grudi.

Jedinica je opremljena raznim uređajima koji omogućavaju da se unutrašnja temperatura mašine i površine blica održavaju niskim. Na telu mašine postoji velika površina ventilacionih otvora dizajniranih tako da se ne mogu slučajno začepiti rukom tokom tretmana, što će obezbediti stalnu unutrašnju recirkulaciju vazduha uz smanjenje opšte temperature. Štaviše, lampa uređaja je opremljena tehnologijom ogledala koja značajno smanjuje osećaj toplote u kontaktu sa kožom, omogućavajući da se staklo lampe drži dalje od dermisa bez smanjenja efikasnosti tretmana. Postoji i elektronski sigurnosni sistem koji stalno prati temperaturu mašine i privremeno je blokira ako temperatura postane previsoka.

D Light Aura v2 je opremljen kontaktnim senzorom koji blokira slučajno emitovanje blica kada prozor za emitovanje nije u punom kontaktu sa kožom. Kada se detektuje ispravan kontakt sa kožom i uređaj je spreman za puls, ekran počinje da treperi

Tretmani pogodni za muškarce i žene
600.000 pulsnih kvarcnih lampi
10 nivoa snage
Kontakt senzor
Velika površina blica
Zaštita od temperature
Slajd i jedan blic
Ekran osetljiv na dodir

3 tretmana u jednom uređaju
Kupovinom specijalnih lampi za fotopodmlađivanje SR i AC akni (nisu uključene), D Light Aura v2 vam takođe omogućava da kod kuće tretirate fleke kao što su bore, fleke na koži i akne.

Tretmanom fotopodmlađivanja (SR) zapravo će biti moguće ublažiti prve znake starenja stimulisanjem proizvodnje novog kolagena, koji obnavlja, učvršćuje i nadopunjuje kožu, a takođe će biti moguće posvetliti kafu i belo staračke pege poboljšanjem teksture i opšte boje kože. koža ako je sivkastog ili ispranog tona.

Tretman akni (AC), s druge strane, ubija bakteriju koja uzrokuje akne i pojavu fleka, a toplota pulsirajućeg svetla isušuje bubuljicu i ubrzava njeno zarastanje.

Prikaz statusa i ekran osetljiv na dodir
D Light Aura je opremljen veoma korisnim statusnim displejom koji konstantno prikazuje sve funkcije mašine u realnom vremenu, kao što su: broj dostupnih blica za umetnutu lampu, režim rada u upotrebi (slide ili pojedinačni blic), nivo intenziteta tretmana i još. Štaviše, apsolutna novina za uređaje ovog tipa je tastatura sa ekranom na dodir koja je čini još atraktivnijom i lakšom za korišćenje.

Funkcionalnost i detalji
D Light Aura v2
600.000 impulsa kvarcna lampa
EU socket
Višejezični priručnik IT/EN/DE/FR/ES
220v mrežno napajanje

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 121687545