Nova cena za slanje predmeta putem "City Express na Limundu" opcije iznosi 286 din. za predmete težine do 20kg i uključuje obaveštenje o pošiljci putem Viber poruke. Iskoristite povoljne cene dostave, pogledajte sve predmete na kojima prodavci nude ovaj način slanja.

krostrenazer STAMM bodyfit 150kg max,iz nemacke kao NOV

352 pregleda
2 želi ovaj predmet

krostrenazer STAMM bodyfit 150kg max,iz nemacke kao NOV

Prodat na aukciji!

Datum kupovine: 25.07.2016. u 20:12

Kupljen za: 12.000 RSD

Broj ponuda: 1 ponuda

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

zeronimo

(2.981)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

3.603 pozitivnih ocena

Zrenjanin, Srednjobanatski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

ovaj krostrenazer sam doneo iz nemacke, bio je u kutiji zapakovan, ima po sebi sitne ogrebotinice od transporta ali je nekoristen bio, neprodajem kao nov jer nisam ga ja kupio novog ali je zaista kao nov i ocuvan. max tezina vezbaca je 150kg ima veliki displej, sve je na njemu ispravno 100%, radi na adapter od 6v koji ide uz njega. kod nas najeftiniji kineski sa max tezinom 100kg kostaju oko 200e a ovaj u nemackoj kosta 400e i evo sajt na kome to mozete proveriti i videti specifikaciju.
http: // discounto. de/Angebot/STAMM-BODYFIT-Ergometer-Ergo-Cross-103-32966/

Uslovi prodaje prodavca

za kupce sa preko 30 pozitivnih ocena i ne vise od 1 negativne moze i opcija placanja pouzecem...ostale molim da procitaju uslove placanja i slanja i roka koji je za obavljanje kontakta i zavrsetka kupoprodaje,a sto se tice transporta nesnosim posledice za ostecenja nastala u transportu i MOLIM SVE KUPCE DA PROVERE PAKET KAD STIGNE DAL IMA OSTECENJA I AKO IMA REKLAMIRAJU TO KURIRU I TIME DOKAZU NJIHOVU KRIVICU AKO JE DOSLO DO OSTECENJA ali budite uvereni da se maximalno potrudim da bezbedno upakujem i zastitim svaki predmet koji saljem i to najbolje znaju mnogobrojni kupci raznih staklenih i tehnickih lomljivih predmeta(televizori raznih dimenzija,cd plejeri,case,usisivaci,plasticne igracke...itd)...hvala vam unapred na ukazanom poverenju i razumevanju za gore navedena pravila kupovanja jer ima raznih ljudi...

Prodavac

zeronimo (2.981)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

3.603 pozitivnih ocena

Zrenjanin, Srednjobanatski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 48708975