Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Love Yoga neklizajuce zenske carape 36-40 ✿NOVO✿

25 pregleda
2 želi ovaj predmet

Love Yoga neklizajuce zenske carape 36-40 ✿NOVO✿

Trenutna ponuda: 499 RSD

499 RSD minimum Dozvoljen je samo unos celih brojeva

17 sati, 27 minuta 30.04.2024. u 17:54 0 ponuda

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

M_D

M_D

(1.245)

99,53% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

2.681 pozitivna ocena

Beograd-Vračar, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Predstavljamo vam meke pamučne sportske čarape za jogu za žene – savršen spoj udobnosti, funkcionalnosti i stila za podizanje vašeg aktivnog načina života. Ove čarape prevazilaze uobičajene, dizajnirane sa pet odvojenih prstiju kako bi pružile jedinstveno i oslobađajuće iskustvo za vaša stopala tokom sporta, joge ili bilo koje fizičke aktivnosti. Ne samo da nude udobnost, već imaju i funkciju protiv klizanja, koja osigurava stabilnost i sigurnost u svakom pokretu.

Mekan i nežan osećaj na vašoj koži čini ih idealnim za produženo nošenje, bilo da ste uključeni u rigoroznu vežbu ili se jednostavno opuštate kod kuće. Prozračna priroda pamučnog materijala pomaže da vaša stopala budu hladna i suva, sprečavajući nelagodnost i omogućavajući vam da se fokusirate na svoje performanse.

Inovativni dizajn sa pet prstiju izdvaja ove čarape od tradicionalnih alternativa, pružajući osećaj slobode i povećanu fleksibilnost. Svaki nožni prst je smešten odvojeno, što omogućava prirodno kretanje i bolje prianjanje tokom joga poza, sportskih aktivnosti ili bilo koje rutine vežbanja. Ovaj dizajn ne samo da promoviše udobnost već i pomaže u poboljšanju ravnoteže i stabilnosti, doprinoseći ukupnom boljem iskustvu treninga.

Pored svog funkcionalnog dizajna, ove čarape za jogu imaju neklizajuću funkciju, što ih čini savršenim izborom za razne aktivnosti. Teksturne tufnice na đonu sprečavaju neželjeno klizanje, obezbeđujući bezbednu osnovu na prostirkama za jogu, podovima u teretani ili bilo kojoj glatkoj površini. Ovaj kvalitet protiv klizanja osigurava da možete u potpunosti da se koncentrišete na svoje vežbe bez brige o stabilnosti ili potencijalnim nezgodama.

Ove čarape daju šarenilo vašoj garderobi za vežbanje, dolaze u različitim živim i razigranim nijansama. Bilo da više volite suptilnu pastelnu ili smelu i energičnu boju, postoji izbor za svaki ukus. Moderan i šaren dizajn ne samo da poboljšava vašu atletsku odeću, već i odražava vašu živahnu ličnost i posvećenost zdravom, aktivnom načinu života.

Prigrlite udobnost, stil i funkcionalnost uz ove čarape za jogu, fitnes, aerobik, pilates... Unapredite svoje sesije joge, sportske aktivnosti ili svakodnevne vežbe sa ovim inovativnim i estetski prijatnim čarapama koje daju prioritet dobrobiti vašeg stopala i poboljšavaju vaše celokupno iskustvo u fitnesu. Zakoračite u svet udobnosti i samopouzdanja, gde je svaki pokret podržan, a svaki trening postaje prijatno putovanje.

Boja: roze
Velicina: 36-40

Uslovi prodaje prodavca

Pogledajte i ostale ponude

https://www.kupindo.com/Clan/M_D/SpisakPredmeta
https://www.limundo.com/Clan/M_D

Prodavac

M_D
M_D (1.245)

99,53% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

2.681 pozitivna ocena

Beograd-Vračar, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 133157821