Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Durbin uvecanje 5x za red dot ili optiku

26 pregleda
0 želi ovaj predmet

Durbin uvecanje 5x za red dot ili optiku

Završena

Datum završetka: 28.03.2024. u 21:07

Početna cena: 9.000 RSD

Broj ponuda:

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

miljko_89

(2)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

2 pozitivne ocene

Aleksandrovac, Rasinski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Vector Optics sa ponosom predstavlja našu najnoviju inovaciju: durbin visoke preciznosti koji će transformisati vaše iskustvo u gađanju. Ovaj izuzetni durbin kombinuje besprekornu jasnoću sa potpunom prilagodljivošću, omogućavajući vam da svaki pucanj izvedete sa perfekcijom.

Zaboravite na kompromise - naš durbin je rezultat vrhunskog inženjeringa i pažljivog dizajna. Zahvaljujući revolucionarnom dizajnu, čak i kada vaš crveni tačkasti nišan ili optički nišan nije na istoj visini, retikl će uvek biti savršeno centriran.

Ovaj durbin nije samo jedan od najboljih na tržištu - on postavlja standarde. Uparite ga sa našom vrhunskom montažom koja omogućava brzo skidanje sa strane uz pritisak dugmeta, i dobićete nezamenjivu kombinaciju performansi i praktičnosti.

I ne brinite o ceni - naš durbin nudi vrhunske performanse po ceni koja je pristupačna. Svojim profesionalnim karakteristikama, uključujući podešavanje horizontalnog i vertikalnog pomeranja bez promene nultog položaja nišana, naš durbin je idealan dodatak vašem optičkom arsenalu.

S kristalno čistom optikom, 5x uvećanjem i kompatibilnošću sa različitim crvenim tačkastim nišanima, ovaj durbin je savršen izbor za sve koji žele da unaprede svoje gađačke sposobnosti. Ne čekajte - osigurajte svoj Vector Optics durbin već danas i otkrijte razliku koju vrhunski optički uređaj može napraviti.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem
  • Slanje Post express

Prodavac

miljko_89 (2)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

2 pozitivne ocene

Aleksandrovac, Rasinski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 132578021