Električni trotinet Ring RX2 - vidi opis

269 pregleda
11 želi ovaj predmet

Električni trotinet Ring RX2 - vidi opis

Prodat na aukciji!

Datum kupovine: 11.05.2024. u 21:21

Kupljen za: 5.250 RSD

Broj ponuda: 13 ponuda

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

SetPeribsen

(1.462)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

6.310 pozitivnih ocena

Beograd-Zvezdara, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Neispravno

Molim vas da pažljivo pročitate. Ima problem sa baterijom. Trotinet je kupljen nov u MTS -u 2020. Vožen je samo 10tak puta te godine i od tada stoji i skuplja prašinu. Prodajem ga kao neispravan jer je baterija stradala od stajanja i kada se napuni, može samo da se upali i da krene i odmah se ugasi. Osim toga nije mu radilo prednje svetlo, sve ostalo je ispravno i skoro novo. Nije mali dečiji već je namenjen za odrasle. Uz njega ide i njegov fabrički punjač. Ukoliko je potrebno još informacija pišite.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express, Pošta

Nakon licitacije pobedniku šaljem tekući račun na koji mi može uplatiti izlicitiranu sumu. Šaljem izlicitirani predmet odmah po leganju novca na moj račun...Troškove poštarine snosi kupac.
Što se tiče ličnog preuzimanja,izlicitirane predmete možete preuzeti u popodnevnim satima na adresi koju dobijete od Limunda,ili na nekom drugom mestu ukoliko se tako dogovorimo ranije.
Dobro pogledajte predmet prodaje pre kupovine i ukoliko imate nekih pitanja i nedoumica,pišite putem Limundo poruka. Ako se nešto ne slaže kada vam predmet stigne,odmah mi javite. Naknadne reklamacije neću uvažavati. sve pošiljke ću maksimalno dobro zaštititi i spakovati,a za oštećenja nastala prilikom transporta ne odgovaram.

Prodavac

SetPeribsen (1.462)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

6.310 pozitivnih ocena

Beograd-Zvezdara, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 133880117