Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

X TIGGER muško odelo za biciklizam XL veličina

124 pregleda
2 želi ovaj predmet

X TIGGER muško odelo za biciklizam XL veličina

Cena: 6.300 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

BoleSivi

(142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

X TIGGER muški biciklistički dres, komplet kratkih rukava sa 5D gelom podstavljenim šortsama, set biciklističke odeće za brdski biciklizam
【5D podmetač podstavljen gelom】Jastuk ovog biciklističkog seta kratkih rukava je posebno oblikovan kao sedište vašeg bicikla i ušivena 5D gel podloga koja štiti trenje između kuka i sedišta bicikla, čvršće pristaje i ublažava bol u kukovima tokom dugih putovanja.

【Zamotavanje za vlagu i brzo sušenje】Materijal dresa: 100% poliester, materijal šortsa: 87% poliester + 13% likra, napravljen od najnovijih prozračnih tkanina kako bi se osiguralo da se vlaga odvaja i da vam bude hladno i udobno na dugim ili kratkim vožnjama. Lagan, ali izdržljiv: lagan materijal sa dobrom izradom i šavovima, za svakodnevnu upotrebu. Ovo biciklističko odelo je pogodno za sve bicikliste, uključujući drumske i brdske bicikliste.

【Praktičan dizajn】Tri praktična zadnja džepa (sa elastičnim zatvaračima) za odlaganje važne opreme, energetskih šipki, itd. Silikonska hvataljka na rubu i manžetni pantalona sprečavaju klizanje odeće i održavaju vas hladnim tokom vožnje biciklom.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 116859653