Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Revell U.S.S. Voyager (STAR TREK) Model Kit

688 pregleda
12 želi ovaj predmet

Revell U.S.S. Voyager (STAR TREK) Model Kit

Prodat na aukciji!

Datum kupovine: 27.03.2020. u 21:12

Kupljen za: 10.021 RSD

Broj ponuda: 42 ponude

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

bakacaka011

(283)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

631 pozitivna ocena

Beograd-Novi Beograd, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Kolekcionarski primerak
  • Detaljno stanje Odlično
  • Materijal Plastika

Sećam se kada je moj sin pravio ovakve modele. Bio je ljubitelj aviona i znam da ih je lepio danima, pa farbao, pa lepio neke oznake... Dobar deo pod velikom lupom, kao časovničar. Mnogi su i danas sačuvani. Lepo je imati hobi, kreativan naročito. Ako ga do sada niste imali, sada je idealno vreme da počnete. Modelarstvo uglavnom počne kao hobi a kasnije postane deo života. Kupite ovaj U.S.S. Voyager svemirski brod iz kultnog serijala STAR TREK čuvenog proizvođača Revell. Kutija je dobijena na poklon, nije otvarana, stoga je idealno i kao poklon. Ima neki E-Bay gde ljudi u inostranstvu prodaju i kupuju, kao naš Kupindo ili Limundo ali samo po fiksnoj ceni, i tamo je baš ovakav model trenutno na prodaji za 159 $ (američkih dolara). Pa Vi onda sada propustite ovu priliku da ga kupite za manje od 5 $, ali nemoj posle meni da kukate. Šalu na stranu, zaista jeste jedinstvena prilika za kupovinu za maltene džabe cenu. Taman da se obezbedite za zanimaciju dok ste u kućnom karantinu. Evo šta piše na internetu: Revell U.S.S. Voyager (Star Trek) Model Kit, 1:670 Scale, 51.4 cm
by Revell
4.4 out of 5 stars 239 ratings | 35 answered questions
Price: $159.00
Model kit contain 67 pieces
Model kits are designed for children aged 10 years and upwards
After built it measures 51. 4 cm in length
Slobodno pitajte ako Vas još nešto zanima, samo mi dajte vremena dan ili dva da dobijem odgovor od komšije koji je prethodni vlasnik.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Predmeti koje prodajem su moji ili od mojih članova porodice i prijatelja, komšija. Ako nije novo, onda je korišćeno u stanju koje je precizno opisano i slikano. Ako vam slike i opis nisu odgovorili na sva pitanja, javite mi se preko Limundo poruka za sve što vas dodatno zanima pre konačne kupovine. Sve može da se proba/vidi na Novom Beogradu pre kupovine, po dogovoru. Komunikacija isključivo preko Limunda. Lično preuzimanje na Novom Beogradu (tačna lokacija i vreme po dogovoru). Isporuka na kućnu adresu u Beogradu se dodatno naplaćuje. Paketi se šalju sredom i petkom post ekspresom sa otkupninom, nakon čega se dostavlja kupcu broj pošiljke. Za veće iznose zadržavam pravo da tražim uplatu na tekući račun pre slanja (preko 1.000,00 rsd). Mogućnost i drugih opcija za plaćanje i slenje ukoliko se dogovorimo pre isteka aukcije. Ne snosim odgovornost za eventualna oštećenja prilikom transporta, jer uvek sve kavalitetno zapakujem, niti prihvatam naknadne reklamacije. U slučaju refundacije zbog oštećenja, isključivo na račun kupca nakon isplate osiguranja pošiljke od PTTa. Stojim na raspolaganju za svaki realan dogovor na obostrano zadovoljstvo i uspešnu saradnju :)

Prodavac

bakacaka011 (283)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

631 pozitivna ocena

Beograd-Novi Beograd, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 87902497