Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Iskoristite radnu udaljenost do 20m sa Xwave MX150

65 pregleda
1 želi ovaj predmet

Iskoristite radnu udaljenost do 20m sa Xwave MX150

Završena

Datum završetka: 30.03.2024. u 07:27

Početna cena: 750 RSD

Broj ponuda:

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

guzmanija

(86)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

104 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

Prodajem slušalice koje prikazane na slici. Korišćene su jednom i ostatak vremena stojale u kutiji. Stanje kao na slikama.

Uživaj u omiljenoj muzici i razgovorima bez ikakvih ograničenja sa našim Bluetooth stereo slušalicama sa mikrofonom! Ove moderne slušalice su dostupne po veoma povoljnoj ceni i donose ti vrhunski kvalitet zvuka i udobnost tokom celog dana.

Sa Bluetooth verzijom 4.2 + EDR, ovaj uređaj ti omogućava bežičnu povezanost sa tvojim uređajem na udaljenosti do 20m, tako da možeš slobodno da se krećeš bez brige za signal. Uz bateriju od 150 mAh, možeš uživati u razgovorima ili slušanju muzike do čak 6 sati bez potrebe za punjenjem.

Naša Bluetooth stereo slušalica sa mikrofonom je kompatibilna sa Android, iPhone, iPod, iPad i Windows uređajima, pružajući ti maksimalnu fleksibilnost i praktičnost. Bez obzira da li želiš da uživaš u omiljenim pesmama ili da obavljaš poslovne razgovore, ove slušalice su savršen izbor za sve tvoje potrebe.

Nabavi svoj par Bluetooth stereo slušalica sa mikrofonom i doživi besprekorno iskustvo korišćenja vrhunskih bežičnih slušalica!

Model je Xwave MX150.

Srećna licitacija.

Poštarinu snosi kupac.

Uslovi prodaje prodavca

Prodavac

guzmanija (86)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

104 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 130666913