Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Huawei E5573C - Mobilni 4G Internet Ruter (MTS)- 150/50

112 pregleda
3 želi ovaj predmet

Huawei E5573C - Mobilni 4G Internet Ruter (MTS)- 150/50

Prodat na aukciji!

Datum kupovine: 01.04.2024. u 22:13

Kupljen za: 1.211 RSD

Broj ponuda: 19 ponuda

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

Kacaka

(7.769)

99,67% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

25.672 pozitivnih ocena

Šabac, Mačvanski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno
  • Proizvođač Huawei
  • Model E5573C
  • Interni/Eksterni Eksterni

- Odlicno ocuvan, ispravan (pogledati prilozene, originalne fotografije, od uredjaja koji se prodaje)
- Gde god posli, Huawei E5573C Mobile Wi-Fi uredjaj, omogucuje da ponesete internet sa sobom
- Stavite u uredjaj MTS SIM karticu sa internet kreditom i surfujte gde god da se nalazite. . . - Za uredjaj nisu prethodno potrebna nikakva podesavanja (unosenje parametara mreze, kao kod otkljucanih modema za ostale mreze), ima u sebi fabricka za MTS mrezu . . . Upalite Wireless na Vasem telefonu (laptop, notebook, tablet, desktop racunaru itd. ), stiklirajte "Huawei E5573C Mobile Wi-Fi uredjaj", ukucajte lozinku (fabricka - nalazi se na poklopcu uredjaja i mozete je uvek promeniti po vasoj zelji), konektujte se i uzivajte u internet sadrzaju. Ime i lozinka Huawei E5573C Mobile Wi-Fi uredjaja, unosi se samo pri prvom konektovanju, pri ostalim startovanjima nije potrebno (vrsi se automatski u roku od par sekundi). . .
- Huawei E5573C Mobile Wi-Fi uredjaj, stvara licnu Wi-Fi zonu, koja omogucuje istovremeno (bezicno) povezivanje vise uredjaja (mobilni telefon, laptop, notebook, tablet, desktop racunar itd. ). . .
- Uredjaj se napaja putem sopstvene Li-ion baterije (ili preko USB) i omogucuje visesatno bezicno
koriscenje (surf internetom, igranje online igrica, komunikacija preko Skype-a, Viber itd. ). . . - Trajanje baterije zavisi od mesta na kom se nalazite i kvaliteta prijema signala. Sto je signal bolji, to je manja potrosnja baterije. Gde je signal losiji tj. varira, uredjaj vise trosi bateriju, te je samim tim njegova autonomija manja. . .
- Njegova mobilnost, omogucuje postavljanje uredjaja u idealnu poziciju pokrivenosti signalom mobilnog provajdera i prosledjivanje istog na ostale uredjaje putem Wi-Fi konekcije. . .
Podrzava velike brzine protoka:
U Download (150 Mbit/s) i Upload modu (50 Mbit/s). . .
Uz uredjaj dobijate kabal, putem kojeg punite ruter sa bilo kojeg USB prikljucka (laptop, notebook, tablet, desktop racunar i sl. ) ili putem adapter-punjaca od vaseg mobilnog tel. novije generacije, koji na sebi ima USB prikljucak i sl. ). . .
Specifications
DimWeight (g): 75.00
Battery capacity (mAh): 1500Colours: White
Speed: Up to 150Mbps Download, up to 50Mbps Upload
Ispravnost je proverena na MTS mrezi. Za rad na drugim mrezama nemam podatke.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje AKS, BEX, Lično preuzimanje, Post express

Molim postovane kupce da se pridrzavaju rokova zadatih od strane Limunda vezanih za preuzimanje kupljene robe ,jer mi predstavlja veliki problem ,,cuvanje,, prodatih artikala. Svi koji zele slanje kupljenih predmeta po Postexpressu neka mi obavezno jave i svoj PAK pored potvrde adrese.Preferiram slanje AKS/om ,BEX-om ili Postexpressom (NE SALJEM CC PAKETE)za predmete manjih gabarita), a moze i licno preuzimanje ,ali samo na mojoj adresi. Placanje moze na tekuci racun ,ali molim za obavestenje o uplacenom iznosu i ponekad ,u zavisnosti od dogovora ,elektronska uplata mog Limundo racuna.Uplacujete samo za kupljen predmet ,ne i za dostavu!!!
Od kupaca ocekujem javljanje i dogovor o primopredaji najkasnije 48 casova od zavrsetka aukcije.Kupcima sa negativnim ocenama vezanim za ne preuzimanje posiljki, slanje samo posle uplate.Za uplate na ziro racun ,obavezno navesti korisnicko ime
Korisnicki broj LIMUNDO racuna: 375299


Ziro racun: 160-5700100087626-37

BANCA INTESA

Prodavac

Kacaka (7.769)

99,67% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

25.672 pozitivnih ocena

Šabac, Mačvanski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 132715225