Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Radeon Rx 570 SAPPHIRE NITRO

956 pregleda
5 želi ovaj predmet

Radeon Rx 570 SAPPHIRE NITRO

Prodat na aukciji!

Datum kupovine: 28.03.2024. u 18:36

Kupljen za: 4.000 RSD

Broj ponuda: 1 ponuda

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

Zvakatni

(162)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

422 pozitivnih ocena

Sremska Mitrovica, Sremski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno
  • Proizvođač Radeon
  • Model SAPPHIRE NITRO
  • Način povezivanja sa računarom PCI-E
  • Memorija 4 GB

Pogledajte sve moje aukcije, ima dosta jeftinih stvarčica https://www.limundo.com/Clan/Zvakatni

Grafička korišćena za igranje igrice Apex Legends i Cod-a u lan-u i dizajn

Temperature su dobre, ventilatori necujni

Graficka se koristi dok se ne proda

Sa njom dolazi i njena kutija, koja je lepo ocuvana, ako nadjem cd i to vam dajem, ali ce svakako sama da povuce drajvere

Preporuka licno preuzimanje

JA PLAĆAM POŠTARINU, AKO KUPITE PO KUPI ODMAH CENI

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), PostNet (pre slanja), Ostalo (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje BEX, CC paket (Pošta), Lično preuzimanje, Post express

LIKOVI SA NEGATIVNIM OCENAMA ILI BEZ POZITIVNIH SA KOJIMA NISAM SARAĐIVAO, MORAJU DA UPLATE NOVAC UNAPRED. SVAKA LICITACIJA GDE JE NEŠTO NEISPRAVNO, LICITIRATE NA VAŠ RIZIK.
Skuplje je kad se šalje CC pouzećem, jer se vodi kao vrednosna pošiljka, što piše na poštinom sajtu, najjeftinije je posle uplate slati kao CC

OVO SU LJUDI KOJI SU BLOKIRANI IZ RAZLOGA, KAO ŠTO SU NE JAVLJANJE POSLE LICITACIJE, TRAŽENJE NOVCA NAZAD, AKO JE TELEFON NEISPRAVAN, IAKO JE NAPISANO DA JE NEISPRAVAN. KAO ŠTO JE TROŠENJE MOG VREMENA, JER GA NEMAM PUNO I OVI SUMNJIVI SA 0 OCENA, TAKOĐE OVI ŠTO LICITIRAJU SA 2 PROFILA ISTI PREDMET I OVI ŠTO HOĆE DA KUPE NEŠTO IZVAN LICITACIJE. DA HOĆU DA SE DOPISUJEM, DOPISIVAO BIH SE SA DOBRIM RIBAMA, KOJE SAM UPOZNAO UŽIVO.

Privaatan
peramilic122
lazarristic03
Markozivanoviccc
Ivann2212
Bontoya
Nena09
nenad-dudic1
Dusan327
amman
Kure1234
OBRISAN
Picur78
Aleksa.1389
krizsan
stanojevicv
mudri023
Ogi1999
Kandev
ilija099
zivoslav2
milos-miki
stefanskenderovic769
aleksander64
janjac
Cova26

SVE ŠTO JE NAVEDENO KAO NEISPRAVNO, ZNAČI DA JE NEISPITANO. Ne proveravam do kraja, jer nisam serviser,nemate prava na reklamaciju, znači da kupujete na SOPSTVENI RIZIK,koliko god para dali.

Uplata na račun, nije obavezna za stare članove, samo za nove članove sa 0 ocena, osim, ako nisu u mogućnosti da plate na račun, kao što je slučaj da neko nema račun ili mu je blokiran ili ne može da stigne, zamolio bih licitatora onda da se javi da šaljem pouzećem.

*TRENUTNO SU MOGUĆI SVI NAČINI PLAĆANJA*
Ako napravim ja grešku, kao što je pogrešno slanje paketa,onda je o mom trošku.
Tekst koji sledi odnosi se samo na ispravne uređaje. Nema značaja za uređaje koji su označeni kao neispravni ili imaju manu. NE ŠALJEM KAO PREPORUČENO/TISKOVINU, niti šaljem izvan države Srbije i ne pravim izuzetke.

Svaki poziv, koji bude izvršen ka meni, biće snimljen u svrhu moje zaštite, gde ćete biti obavešteni putem govorne pošte.
Svaka poruka koju pošaljete na sms, biće iskulirana i čekaće se poruka na limundu, da bi ostao zapis.

Svaka osoba za koju smatram da je sumnjiva sa 0 ocena i sa lažnim ocenama,biće blokirana. UPLATA NA RAČUN MINIMUM 2 DANA, AKO IMA ISPOD 10 POZITIVNIH, NIJE ME BRIGA DA LI IMA ILI NEMA PARA.

Mogu da šaljem kao CC paket, posle uplate, jer je tad jeftinije. Uređaj je kupljen ispravan i naknadno ponovo istestiran. Kao dokaz toga, postoji video zapis u trajanju od nekoliko minuta. Preporučujem lično preuzimanje, koje se vrši samo u Sremskoj Mitrovici, ako nisam u nekom drugom gradu, ako neko želi, šaljem Bex-om (kurirska služba) i dobro ću zapakovati uređaj.

Kod ličnog preuzimanja je moguće isprobati uređaj, dok prilikom slanja ne snosim nikakvu odgovornost i ne prihvatam reklamacije za oštećenja ili kvarove nastale kao posledica transporta. U tom slučaju, reklamaciju uložite kurirskoj službi koja vam je donela paket. U slučaju bilo koje druge reklamacije, plaćate poštarinu i šaljete uređaj nazad. Kada utvrdim da je uređaj u istom stanju kakvog sam i poslao, i proverim da ništa nije menjano ili popravljano, odnosno izvađeno ili zamenjeno, uplatiću vam novac na račun. Ni jedna druga varijanta ne dolazi u obzir.

Uređaj je polovan i normalno je da ima tragova korišćenja i poneku ogrebotinu. Ukoliko ima većih oštećenja, biće navedeno u oglasu. Uređaje šaljem odmah nakon licitacije, odnosno sledeći dan. Ukoliko neko želi drugačije, neka me obavesti odmah nakon isteka licitacije. Zamolio bih, ukoliko je došlo do promene adrese ili broja telefona, nakon isteka licitacije, kupac dostavi tačne podatke. Posle završene aukcije, smatram da je kupac prihvatio uslove prodaje.

ČIM ISTEKNE ROK ZA UPLATU UNAPRED, ako je tako dogovoreno, blokiram vas, dobijate negativnu i označavam vaše ime i prezime i lokaciju, kao neozbiljne za kupoprodaju na bilo kom delu interneta. Takođe. u slučaju reklamacije ispravne robe, imate pravo da tražite povrat, ali bih vas zamolio da pregledate uređaje u narednih 5 dana, nakon što vam paket stigne. UKOLIKO SE NEKO NE SLAŽE SA GORE NAVEDENIM USLOVIMA, NEKA NE LICITIRA

Prodavac

Zvakatni (162)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

422 pozitivnih ocena

Sremska Mitrovica, Sremski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 132704193